Vrijwilligers-vacatures

ULTC-Iduna is een club die draait op vrijwilligers. We zijn ontzettend trots dat meer dan 120 Idunezen zich gedurende het jaar vrijwillig inzetten voor de vereniging. Wil jij ook op een actieve manier je steentje bijdragen aan de vereniging? Hieronder vind je een overzicht van vrijwilligers waar ULTC-Iduna momenteel naar op zoek is. Wil je wel actief worden als vrijwilliger, maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Mail dan naar secretariaat@ultciduna.nl. Dan kijken we samen welke rol voor jou het meest geschikt is.

Secretaris bestuur ULTC-Iduna
Bij de ALV in het najaar (november 2020) komt de functie van secretaris binnen het bestuur van ULTC-Iduna vacant. Als secretaris ben je onder meer verantwoordelijk voor de informatievoorziening op de website, het versturen van de nieuwsbrieven en het voorbereiden van bestuursvergaderingen en ALV’s. De vacature staat open voor alle seniorleden van de vereniging. Lijkt het je leuk op deze manier een actieve rol binnen de vereniging te vervullen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met secretariaat@ultciduna.nl.

Fiscalist
We zijn op zoek naar een fiscalist om eens van gedachten te wisselen over een aantal financiële aspecten van de club. Ben jij lid van Iduna en zou je de verenigng willen helpen door met de penningmeester te sparren over een aantal vraagstukken die leven op dit vlak? Stuur dan een mailtje naar Ruud Henderik via fin@ultciduna.nl

Kluscommissie
Wat hebben we een mooi park en mooie tennisbanen. Maar dat gaat niet vanzelf. Het baanonderhoud wordt uitgevoerd door BHS, het parkonderhoud door Groenewegen en het onderhoud van het paviljoen door Van Doorn. Voor de kleine reparaties aan bijvoorbeeld het hekwerk, sleepnetten, ballenkokers, baanbankjes, deursloten en voor het nodige opruimwerk hebben we de Iduna Kluscommissie. Elke eerste zaterdag van de maand van 10-12u komen we bij elkaar om een twee uurtjes de handen uit de mouwen te steken. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken en onze vereniging mooi te houden? Geef je dan op via park@ultciduna.nl.