Vrijwilligers-vacatures

ULTC-Iduna is een club die draait op vrijwilligers. We zijn ontzettend trots dat meer dan 120 Idunezen zich gedurende het jaar vrijwillig inzetten voor de vereniging. Wil jij ook op een actieve manier je steentje bijdragen aan de vereniging? Hieronder vind je een overzicht van vrijwilligers waar ULTC-Iduna momenteel naar op zoek is. Wil je wel actief worden als vrijwilliger, maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Mail dan naar secretariaat@ultciduna.nl. Dan kijken we samen welke rol voor jou het meest geschikt is.

Secretaris bestuur ULTC-Iduna
Bij de ALV in het najaar (november 2020) komt de functie van secretaris binnen het bestuur van ULTC-Iduna vacant. Als secretaris ben je onder meer verantwoordelijk voor de informatievoorziening op de website, het versturen van de nieuwsbrieven en het voorbereiden van bestuursvergaderingen en ALV’s. De vacature staat open voor alle seniorleden van de vereniging. Lijkt het je leuk op deze manier een actieve rol binnen de vereniging te vervullen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met secretariaat@ultciduna.nl.

Organisatie indoor wintercompetitie
Voor de organisatie van de jaarlijkse indoor wintercompetitie zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een interne tenniscompetitie in de blaashal op zondagmiddag gedurende vrijwel de gehele winter. Lijkt het je leuk een rol te spelen in de organisatie? Of wil je iets meer informatie over de precieze werkzaamheden? Stuur dan een mailtje aan senioren@ultciduna.nl.