Blaashal

Welkom in de blaashal van Iduna

    

Van 1 november tot 1 april worden baan 12, 13 en 14 overdekt met onze eigen blaashal. De hal biedt ons de mogelijkheid en de zekerheid om de hele winter door te spelen. Dat geldt zowel voor training als voor 'vrij spelen'. Daarnaast zal de hal gedurende de winter worden ingezet voor tennisevenementen voor en door Iduna leden.

Hieronder lees je welke mogelijkheden er zijn om van de hal gebruik te maken.

We wensen iedereen een prettig, speelzeker en comfortabel winterseizoen!

Het blaashalteam is per mail bereikbaar: blaashal@ultciduna.nl.

Spelen en trainen in de blaashal

Een blaashalbaan kost € 15 per uur tijdens daluren (weekdagen overdag en het hele weekend) en € 25 per uur tijdens piekuren (avonden op weekdagen).

Er zijn vier manieren om een baan te reserveren:

  1. Zelf reserveren op iduna.baanhuur.nl
  2. Aan de bar reserveren
  3. Binnen trainen (boeken via BTA)
  4. Via de beheerder: blaashal@ultciduna.nl

1. Zelf reserveren op iduna.baanhuur.nl

Voor de planning en reservering van de blaashalbanen maken we gebruik van baanhuur.nl. Je vindt onze blaashal op iduna.baanhuur.nl en door op de button voor beschikbaarheid te klikken zie je direct welke banen vrij zijn.

Om een baan te kunnen reserveren heb je een account nodig. Vraag tijdig een account aan, want we willen nog gelegenheid hebben om te conroleren of aanmeldingen lid zijn van Iduna. Dat vergt niet zo veel tijd, maar we zijn niet 24/7 beschikbaar. 

Zodra je account is goedgekeurd, kan je inloggen en een baan reserveren. Aan het einde van het reserveringsproces betaal je met iDeal en ontvang je een bevestiging per mail.

Let op: je kan een baan reserveren tot uiterlijk één uur voor aanvang. Een reservering voor bijvoorbeeld 14:00 moet dus vóór 13:00 afgerond en betaald zijn. Onze systemen hebben dat uurtje nodig om je gereserveerde baan 'klaar te zetten' zodat deze verlicht en verwarmd is en de deur voor je opengaat.

2. Aan de bar reserveren

Kom je op Iduna en blijkt dat de banen niet bespeelbaar zijn? Of begint het te regenen? Je kan aan de bar terecht om een binnenbaan te reserveren. Daarvoor gelden de normale piek- en daltarieven. De 'aanlooptijd' van een uur geldt daarbij niet, omdat de mensen achter de bar de deur, verwarming en licht direct handmatig kunnen bedienen.

Let op: het reserveringssysteem in het clubhuis genereert een "QR code" op het scherm, die je met een smartphone moet scannen om de iDeal betaling te starten. Dus om van deze mogelijkheid gebruik te maken is een telefoon nodig waarop een bankieren app geïnstalleerd is die toegang heeft tot de camera. 

3. Binnen trainen (boeken via BTA)

Wil je binnen trainen, dan boek je dat bij BTA voor het winterseizoen. Als je buiten traint, wordt je training NIET naar binnen verplaatst bij slecht weer of onbespeelbare banen. Dus wil je de zekerheid dat het altijd doorgaat dan kies je voor trainen in de blaashal. Het is gedurende het seizoen ook nog mogelijk indoor privéles te boeken.

Voor alle mogelijkheden voor binnen trainen neem je contact op met BTA.

4. Via de beheerder: blaashal@ultciduna.nl

Voor alle ander gevallen, seizoensboekingen en andere herhalingen, wijzigen of annuleren van een bestaande boeking, opties, evenementen, neem je contact met ons op via blaashal@ultciduna.nl.

Kalender

De weken in de blaashal lopen telkens van zondag tot en met zaterdag.

Het blaashalseizoen duurt 22 weken van zondag 31 oktober tot en met zaterdag 3 april. In de kerstvakantie is de hal gedurende twee weken in gebruik voor evenementen en/of reserveringen per uur. Tijdens de kerstvakantie lopen de seizoenscontracten dus niet door. Tijdens de voorjaarsvakantie wél.

vrijdag 29 oktober - start opbouw blaashal

zondag 31 oktober - EERSTE SPEELDAG

zaterdag 25 december - laatste speeldag voor de kerstvakantie

zondag 9 januari - eerste speeldag na de kerstvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie wordt gewoon gespeeld.

zaterdag 2 april - LAATSTE SPEELDAG

Veelgestelde vragen

Welke speelmogelijkheden zijn er?

Je kan binnen lessen/trainen, dat boek je vooraf bij BTA.

Je kan een vaste dag/tijd vastleggen voor het hele winterseizoen, dat boek je via de beheerder (blaashal@ultciduna.nl).

Je kan online een baan voor reserveren via iduna.baanhuur.nl.

Op de club kan je een baan boeken aan de bar.

Wat kost het om in de blaashal te spelen?

De kosten zijn tijdens piekuren € 25 per uur. Tijdens daluren zijn de kosten € 15 per uur. 

Mijn training gaat niet door omdat de banen niet bespeelbaar zijn. Mogen we naar binnen?

Ja, maar zonder training je zal een baan moeten reserveren. Met BTA is de afspraak gemaakt dat er alleen binnen wordt getraind op de uren die daarvoor vooraf door BTA gereserveerd zijn. Je kan natuurlijk altijd met je lesgroep afspreken als je les uitvalt de blaashal te reserveren en vrij te spelen.

Ik wil graag spelen met iemand die geen lid is van Iduna?

Tot onze spijt kan dat niet. De blaashal is er alleen voor onze leden.

Kan ik de blaashal afhangen?

Er zijn verschillende manieren om een baan in de blaashal te reserveren. De overdekte banen zijn niet beschikbaar in het afhangsysteem.

Als er een baan beschikbaar is, kan ik dan direct spelen?

Ja, je kan, bijvoorbeeld als je wordt verrast door het weer, aan de bar of op je telefoon een baan reserveren en betalen en meteen (dwz op het eerstvolgende hele of halve uur) de baan op.

Is de bar altijd open als er in de blaashal gespeeld wordt?

In beginsel wel.

Ik heb een andere vraag!

Neem contact op: blaashal@ultciduna.nl

Opbouw en opening van de blaashal in beeld