Wij Makelaardij Iduna Open Dubbels 50+

Een gezellig dubbeltoernooi voor leden van 50 jaar en ouder

Wegens succes geprolongeerd! Bijna 100 deelnemers van 50 jaar of ouder streden vorig jaar in 13 poules in de categorieën HD, DD en GD om de prachtige prijzen van echtWaar in de wacht te slepen.

Noteer vast de data van ons toernooi: 15 t/m 21 juli met voorweekend op 13 en 14 juli.
Inschrijven is mogelijk via www.toernooi.nl.

De dubbels worden op actuele rating ingedeeld in poules van 4. Zo speel je minimaal drie partijen tegen tegenstanders van gelijke sterkten. We spelen vanaf 16.00 's middags en gaan door in de avond. Als er te weinig inschrijvingen zijn voor een bepaald niveau, nemen we eerst contact op, voordat we je in een te lage of te hoge poule indelen.

Je mag voor zowel de dames/herendubbel als de mixed inschrijven. Heb je voor een van beide of voor beide categorieën geen dubbelpartner, schrijf toch in en we proberen een geschikte medespeler voor je te vinden. Als je voor twee onderdelen inschrijft, is het gewenst om ook in het voorweekeinde van 13/14 juli beschikbaar te zijn.

Ook naast het tennis zullen we er op ons prachtige park een gezellig toernooi van maken, met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en heerlijke hapjes en drankjes. En natuurlijk: de muziekbingo en aardbeien met slagroom!

Dit alles mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Wij Makelaardij.

Meer informatie nodig? Mail naar 50plustoernooi@ultciduna.nl