Nieuwe hoofdtrainer ULTC-Iduna

foto trainer Rob2.jpg

Onze huidige hoofdtrainer Bas van Hooijdonk gaat in september beginnen aan een nieuwe uitdaging bij de KNLTB. Het bestuur en de BTA waren daarom al enige tijd op zoek naar een geschikte opvolger van Bas. Wij zijn daarom ook blij om te kunnen melden dat we nu een goede opvolger hebben gevonden: Rob van Bunderen.

Op dit moment is Rob nog hoofdtrainer bij de Uithof. Vanaf dit najaar zal Rob training en selectietraining bij Iduna verzorgen. Wij wensen Rob alvast veel succes en werkplezier! Hierna stelt hij zichzelf alvast even voor.  

Beste Idunezen, 
Via deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen aan de leden van ULTC-Iduna. Mijn naam is Rob van Bunderen, 35 jaar, en woon samen met mijn vrouw en dochter in Amersfoort. Ten tijde van mijn studie sportmanagement in Groningen heb ik mijn A-licentie gehaald om wat training te geven als bijbaan. Dit is zo goed bevallen dat ik na het afronden van deze opleiding training ben blijven geven. In 2015 heb ik daarom mijn B-licentie gehaald en in 2019 mijn C-licentie. Mijn hobby’s naast het tennis zijn wielrennen, mountainbiken, padellen en zelf natuurlijk tennissen. Ik speel op zaterdag heren hoofdklasse competitie in Amersfoort bij LTV Flehite. 

Mijn doel in de training is om spelers te inspireren en uit te dagen. Gezamenlijk komen we tot trainingsdoelen waar we een langere tijd aan werken. Daarnaast geef ik zoveel mogelijk vraag gestuurd training waardoor de leerling zich bewuster wordt van zijn leerproces en daardoor sneller vooruitgang kan boeken. 

Ik heb ontzettend veel zin om vanaf aankomend winterseizoen bij ULTC-Iduna aan het werk te gaan. We gaan er de komende jaren wat moois van maken!

Tot snel op de vereniging. 
Sportieve groet Rob

foto trainer Rob

« Terug