Aanbod Tenniskids Blauw

Proefles tenniskids blauw.jpegmaandag 10 september 2018 09:38

Tenniskids Blauw op Iduna: Speciaal aanbod voor 4-5 jarigen

De KNLTB biedt al jaren een Tenniskids programma voor de jonge jeugdspelers van 6 tot 12 jaar.   Het idee is om geleidelijk stappen te maken in het, technisch best ingewikkelde, tennisspel. In Tenniskids Rood starten 6 jarigen op een mini-veldje met een zachte bal en groeien door naar een 3/4 baan (Tenniskids Oranje) om uiteindelijk te gaan spelen op een hele baan met bijna echte tennisballen (Tenniskids Groen). Het is een mooi programma dat rekening houdt met de lichamelijke ontwikkeling van kinderen: groei, motoriek, balans, kracht, reikwijdte.

Spelenderwijs leren tennissen

Sinds dit jaar heeft de KNLTB Tenniskids Blauw toegevoegd aan het Tenniskids programma. Tot voor kort was er nog geen lesprogramma voor de allerjongste kinderen van 4 en 5 jaar. Terwijl dit toch de leeftijd is dat er een keuze wordt gemaakt voor het starten met een sport. Tennis was nooit een optie, nu wel! 

Proefles was een succes!

Onze jeugdtrainer Wouter heeft dit voorjaar een workshop gevolgd en kwam enthousiast terug. Eind september is het enthousiasme onder de 4-5 jarigen en hun ouders gepolst en is een proefles georganiseerd. De opkomst was boven verwachting en een groep van 10 kinderen is inmiddels gestart met 10 winterlessen Tenniskids Blauw. Als ze tennis op Iduna na een aantal lessen nog steeds leuk vinden, kunnen ze per 1 januari 2018 lid worden en in het voorjaar doorgaan met lessen.

Tenniskids Blauw lidmaatschap+lessen

Iduna is een echte familieclub. Heel mooi dat we nu de allerjongste Tenniskids ook op Iduna kunnen laten tennissen. Aangezien deze jonge kinderen in beperkte mate gebruik zullen maken van onze tennisbanen, biedt de vereniging ze een totaalpakket Tenniskids Blauw aan. Dit pakket bestaat uit een jaar lidmaatschap + 12 zomerlessen + 10 winterlessen voor € 175,- (excl. € 25,- entreegeld). Op het moment dat een kind overgaat naar Tenniskids Rood (op basis van leeftijd of ontwikkeling) zijn ze Iduna jeugdlid. We hopen op 1 januari 2018 alle Tenniskids Blauw ook echt te mogen verwelkomen als lid van Iduna!

Meer weten over Tenniskids Blauw? Mail ons: tcjeugd@ulticiduna.nl

« Terug