VrijdagMiddagCompetitie!

tennisrackets op stapel.jpeg

20 april start de vrijdagmiddagcompetitie (VMC) voor de Jeugd. Van 16.00 uur tot 18.00 uur voor de spelers in Rood, Oranje en Groen. En van 17.00-19.00 uur voor de spelers in Geel.

De vrijdagmiddagcompetitie is bedoeld om ervaring op te doen in het spelen van wedstrijden en op een ontspannen, gezellige manier met elkaar te tennissen. Voor de een zal dat een fanatieker wedstrijdelement hebben, voor de ander het gevoel van vrij tennissen. Een beginnende speler is net zo welkom om ervaring op te doen, als de fanatieke wedstrijd speler. Alles is mogelijk op die vrijdagmiddag waarbij sportiviteit en gezelligheid het belangrijkst zijn! Met natuurlijk tussen door een ijsje of een bitterbal.

Het is altijd mogelijk om deel te nemen en ter plaatse aan te melden. Je mag ook later dan 16.00 uur instromen als dat beter uitkomt. Voor de planning en indeling wel het handigst om vooraf aan te geven via de appgroep of mail. Dus vul het bijgevoegde formulier in, ook als je nog niet zeker weet of je deel gaat nemen.

De data van de VMC voorjaar 2018 zijn;

20 april, 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni

In verband met de planning en aanwezige begeleiding is het prettig om te weten of je van plan bent te komen, een keer of alle keren, of dat je het nog niet zeker weet dat maakt niet uit. Fijn ook als we een e-mailadres hebben om aan door te kunnen geven als de (VMC) onverhoopt een keer niet door kan gaan. Wanneer je een mobieltelefoonnummer aangeeft dan nemen we jou (of jouw vader/moeder) op in een VMC appgroep. Daarin kan een ieder elke week aangeven of ze aanwezig zijn en vanaf welk tijdstip.

Aan de groene en gele spelers zullen we het per week overlaten een eigen planning te maken in wedstrijden die gespeeld gaan worden.

We hopen jullie vrijdagmiddag allemaal te zien!

« Terug