Blaashal Update

Hal.jpg

Tot onze grote spijt hebben we vanwege de COVID-19 situatie moeten besluiten de blaashal voorlopig NIET te gebruiken. 

Ons doel is om het park maximaal beschikbaar en bespeelbaar te houden. Het is denkbaar dat er aanvullende of veranderende COVID-19 maatregelen zullen komen, waardoor we niet meer in onze blaashal mogen spelen. In dat scenario kunnen we niet binnen tennissen, én missen we drie smashcourt banen omdat de blaashal daar staat. Dan houden we onvoldoende banen over om in de winter te voldoen aan de behoefte om te trainen en vrij te spelen.

Dat risico willen we uitsluiten. Daarom stellen we de blaashal uit totdat we redelijk vertrouwen hebben dat de hal bespeelbaar blijft.

De gevolgen daarvan zijn:
  • Voor trainingen en lessen: deze gaan door volgens planning op de 'blaashalbanen' 12 t/m 14, maar die zijn dan niet overdekt. De kosten voor deze trainingen worden verlaagd met het blaashaltarief. Nadere informatie hierover volgt vanuit BTA.

  • Voor blaashal seizoenscontracten: De reserveringen vervallen voor de periode dat er geen blaashal staat. Wil je de komende periode met je groep outdoor spelen dan kan je een online een baan reserveren op de gebruikelijke wijze via het afhangsysteem. Zodra de blaashal staat hervatten de reserveringen volgens planning. Uiteraard worden dan alleen de resterende uren in rekening gebracht. 

  • Voor vrij spelen: Het reserveringssysteem voor de blaashal (iduna.baanhuur.nl) is gesloten. Baan 12, 13 en 14 kunnen worden 'afgehangen' in het reserveringssysteem dat sinds dit voorjaar online is.
Natuurlijk volgen we het nieuws op de voet en zullen voortdurend zoeken naar mogelijkheden om de blaashal op te bouwen en te gebruiken.

Ondertussen rekenen we op jullie begrip, hopen op een winter met mooi weer, en wensen iedereen veel (outdoor) tennisplezier!

« Terug