Nationaal Ranglijsttoernooi en open toernooi speelsterkte 2/3

tennisrackets op stapel.jpeg

Het Nationaal Ranglijsttoernooi dat normaal gesproken tijdens het Iduna Open plaatsvindt, heeft dit jaar niet in de geplande vorm door kunnen gaan. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen we dit echter toch gaan organiseren!

Het Nationaal Ranglijsttoernooi dat normaal gesproken tijdens het Iduna Open plaatsvindt, heeft dit jaar niet in de geplande vorm door kunnen gaan. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen we dit echter toch gaan organiseren! Van 27 juli t/m 2 augustus zal – overdag – het Nationaal Ranglijsttoernooi plaatsvinden. Dit wordt gecombineerd met een open toernooi voor de speelsterktes 2 en 3. Via de volgende links kun je je inschrijven voor het NRT en het open toernooi.  Iedereen voor wie dit niveau net iets te hoog gegrepen is wordt van harte uitgenodigd om tijdens de week de tennistop van Nederland in actie te zien!

Weekendtoernooien krijgen vervolg op 1 en 2 augustus
Beide weekendtoernooien waren zo succesvol dat de toernooileiding overweegt op 1 en 2 augustus, tojdens het finaleweekend van het NRT en Open toernooi opnieuw een weekendtoernooi te organiseren. De opzet moet nog worden vastgesteld en het definitieve besluit moet nog genomen worden, maar houd alvast dit weeken vrij voor spektakel op Iduna. Nadere berichtgeving volgt!

« Terug