Twee toernooien op één dag voor de jeugdleden

oliebollen jeugd.jpg

Op zaterdag 11 januari 2020 organiseert de jeugdcommissie een dag voor jong en oud. 's Middags een toernooi voor de hele familie. Tenniskids Rood en Oranje kunnen met vader/moeder/oom/tante/opa/oma inschrijven (hoeft geen Idunalid te zijn, maar wel 18+).Vanaf 19.00 uur voor jeugdleden Groen en Geel het nieuwe Iduna Glow in the dark Toernooi.

Nieuwjaars Oliebollen Toernooi 2020 – 11 januari

Speciaal voor Rood en Oranje spelen we in de blaashal met de hele familie. We starten om 13.00 uur met de wedstrijden. De eindtijd ligt rond 16.30 uur. De kosten zijn 10 Euro per koppel. Schrijf je vóór 6 januari in via deze link

Er wordt gespeeld volgens het Belgisch telsysteem. Dat wil zeggen dat als koppel A, 1 game voor staat, de 2e game begint met een 15-0 voorsprong voor koppel B. Als koppel A met twee games zou voorstaan dan begint game drie met een 30-0 voorsprong voor Koppel B. Is er een verschil van drie games of meer dan begint de volgende game met 40-0 voor de tegenstander. Door deze telling kunnen ook minder sterke koppels in de wedstrijd blijven en zelfs winnen! Ook kunnen we op deze manier poules maken van kinderen met dezelfde leeftijd zonder onderscheid in tennisniveau. Maar vooral de gezelligheid neemt er enorm door toe.

Voor categorie rood zullen we uiteraard een passende opzet maken.

Uiteraard zorgen wij voor een natje en een droogje !

Om 17.00 uur kunnen alle leden aansluiten bij de nieuwjaarsreceptie van ULTC-Iduna. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen volgens traditie ook de competitie teams bekend gemaakt worden. 

Nieuwjaars Glow in the dark Toernooi 2020 – 11 januari

Vanaf 19.00 uur het nieuwe Iduna Glow in the dark Toernooi. Voor jeugdleden in de categorieën Groen en Geel een avondtoernooi met afsluitend feest in de blaashal die speciaal wordt omgetoverd in een neon-omgeving.

 We spelen van 19.00 tot 23.00 uur. Met Jesse zorgen wij voor een lekker drankje en hapje en sluiten we af met een feest voor en door de jeugd georganiseerd.

Categorieën groen en geel spelen in aparte poules. In principe spelen we dubbels en mix, steeds in wisselende samenstellingen. Puntentelling op individuele basis.

Deelname door inschrijving via deze link en een bijdrage van 10 Euro.

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie 

Vragen? Mail naar jeugd@ultciduna.nl

« Terug