Memoriam Maaike Pothof

Memoriam Maaike Pothof 01.jpg

Afgelopen maand hebben we afscheid genomen van Maaike Pothof. Als actief lid van ULTC Iduna zullen velen haar gekend hebben. Was het niet op de baan dan wel aan de bar of op de dansvloer.

Maaike heeft jarenlang geleefd met een ziekte die, zoals haar man Gert zo mooi verwoordde: "…maar geen vat leek te krijgen op haar puurheid en haar liefde voor haar gezin en het leven". Ondanks dat er verdriet is voor iedereen die Maaike moet missen is er vooral trots en dankbaarheid dat we haar hebben mogen leren kennen. Haar levenslust, stralende lach, humor en oneindige veerkracht in het leven zullen ons bijblijven.

We wensen Gert, de kinderen en naaste familie veel sterkte in deze verdrietige tijd. Maar we weten ook dat de familie ontzettend overdonderd en zich getroost en gesteund voelt door de enórme hoeveelheid mensen die bij het afscheid van Maaike aanwezig waren. Maaike heeft veel mensen in het hart geraakt, en we zullen nog vaak met een glimlach aan haar terugdenken.

In de kantine is een plek ingericht waar iedereen die dat wil zijn herinnering of een woord van troost in een boekje kan schrijven. Velen hebben dat al gedaan. Rond 21 juli zal het boekje aan Gert worden gegeven.

« Terug