Wij Makelaardij Iduna Open 2019

vlag Iduna.jpg

Van maandag 24 t/m zondag 30 juni organiseren we het Iduna Open 2019. Ben je er weer bij? We organiseren ook een Iduna Open Padeltoernooi. En starten met een Pubquiz in het voorweekeinde. We maken er een mooi feest van op ons tennis-eiland in de Voorveldsepolder!

Grote Iduna Pubquiz za 22 juni

Op zaterdag 22 juni om 20.00u barst het tennisfeest meteen los met de Grote Iduna Pubquiz. Kun je niet alleen een lekkere bal slaan, maar weet je ook nog eens heel veel (nuttige kennis en heerlijke onzin)? Geef je dan op met een team van 3/8 personen via: pubquiziduna@gmail.com. De eerste prijs is zaterdagavond al te winnen! Zin om een hapje mee te eten? Jesse serveert een lekkere pubquiz-hap voor 10 euro. Laat even weten of je mee eet!

Ook padel spelen?

We hebben op Iduna 1 padelbaan en al een behoorlijke groep padelfanaten. Vind je het leuk om ook eens wedstrijden te padellen? Schrijf je dan ook in voor het Iduna Open Padeltoernooi. Je kunt strijden in de poule voor gevorderden of beginners. Dus ook als jij en je padelmaatje nog weinig ervaring hebben, kunnen jullie gewoon meedoen! We vragen wel dat je al eens padel gespeeld hebt en de spelregels kent. Padel mag je als 3e onderdeel inschrijven per mail: info@idunaopen.nl. Inschrijving sluit ook op 15 juni om 09.00u.

Nationaal Ranglijst Toernooi

Dit toernooi wordt tegelijkertijd met het Iduna Open georganiseerd. Kom vanaf maandag 24 juni ook zeker kijken naar tennis op hoog niveau van de talenten van Nederland.

Dit is nog maar een voorproefje van wat er allemaal te beleven valt op Iduna…

Wij kijken uit naar een mooi tennisfeest en naar jouw komst! Dus schrijf je meteen in!

« Terug