Dubbels 50+ toernooi

50+ dubbel affiche.JPG

Wegens doorslaand succes geprolongeerd! Het Wij Makelaardij Iduna Open Dubbels 50+ toernooi. Van 15 tot 21 juli (met eventueel een voorweekeinde van 13 en 14 juli) spelen we op ons park de derde editie van een toernooi van damesdubbels, herendubbels en gemengd dubbels voor 50-plussers.

We spelen vanaf 16.00 's middags en gaan door in de avond. De poules worden ingedeeld naar actuele rating. Als er te weinig inschrijvingen zijn voor een bepaald niveau, nemen we eerst contact op, voordat we je in een te lage of te hoge poule indelen.

Je mag voor zowel de dames/herendubbel als de mixed inschrijven. Heb je voor een van beide of voor beide categorieën geen dubbelpartner, schrijf toch in en we proberen een geschikte medespeler voor je te vinden. Als je voor twee onderdelen inschrijft, is het gewenst om ook in het voorweekeinde van 13/14 juli beschikbaar te zijn.

Deelnemers aan de vorige edities reageerden enthousiast op het poulesysteem. We streven naar poules van 4 dubbels, waardoor je ten minste drie partijen speelt. Maar ook op de grabbelton, de muziek uit de jaren 60, 70 en 80, en de muziekbingo. En niet te vergeten de aardbeien met slagroom die het toernooi een bijzonder cachet geven. Voor de poulewinnaars zijn er prachtige prijzen van echtWaar.

Schrijf je hier in via www.toernooi.nl

« Terug