Hoofdtrainer Harald Wernsen verlaat ULTC-Iduna

PHOTO-harald.jpg

Via extra nieuwsbrief heeft het bestuur het persoonlijke bericht van Harald Wernsen gedeeld, waarin hij laat weten dat hij aan het einde van het seizoen na 10 jaar afscheid neemt als hoofdtrainer van ULTC-Iduna.

Bericht van Harald:

Beste Idunezen,

Na intensief overleg met Paul Baltus (namens bestuur Iduna) en Rob Veldhuis (namens BTA) hebben we gezamenlijk besloten dat ik per 1 oktober 2019 stop bij ULTC-Iduna en op zoek ga naar een nieuwe uitdaging. 

Eenieder die mij kent weet dat deze beslissing mij heel zwaar valt. Iduna voelt voor mij na meer dan 10 jaar als familie. En net als bij een familie komt alles voorbij. Of het nu gaat om startende relaties, huwelijken, geboortes, opgroeiende kinderen, jubilea, overlijden…… noem het maar op……… Ook heb ik met veel van jullie zeer dierbare vriendschappen opgebouwd, waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik moet er eerlijk gezegd nu nog even niet aan denken om dat te missen, maar het is ook tijd om een nieuwe stap te maken. Dit alles heeft dus even tijd nodig.  

Daarnaast heb ik de eer gehad om in die 10 jaar met jullie de club verder op te bouwen tot wat het nu is en daar ben ik enorm trots op! 

De komende maanden komt er, als gezegd, nog genoeg tijd om het een plaatsje te geven en het wat uitgebreider met jullie te delen. Ik ga er in ieder geval voor zorgen dat het de komende maanden top verloopt want er is mij alles aan gelegen om waardig afscheid te kunnen nemen!

Tot snel!

Groet,
Harald Wernsen 

« Terug