Workshop ‘Tennis Mindset’

NLsportpsycholoog1.jpg

Wil jij leren hoe om te gaan met wedstrijdspanning, je concentratie terug te vinden en aan je zelfvertrouwen te bouwen? Kom dan op zaterdag 19 januari (voorafgaande aan de nieuwjaarsborrel) van 15.00 tot 16.30 uur naar de workshop/ presentatie Tennis Mindset in het clubhuis.

Bij tennis probeer je te winnen van een tegenstander. Maar helaas kom je maar al te vaak ergens in de wedstrijd jezelf tegen. Je bent uit je concentratie, je voelt druk en weet niet hoe hier mee om te gaan, er spreekt een negatief stemmetje in je hoofd die je zelfvertrouwen ondermijnt, je hebt geen focus meer op je wedstrijdplan. In dat geval moet je eerst jezelf zien te overwinnen. Herken je dit? Waarschijnlijk wel, want helaas hebben we er allemaal in meer of mindere mate last van. En dan maakt het niet uit hoe oud je bent of op welk niveau je speelt. Kun je hier iets aan doen? Zeker! Ook je hoofd valt te trainen, soms met hele eenvoudige tips, soms met de nodige oefening.

De workshop op zaterdag 19 januari wordt gegeven door Jan Sleijfer van NLSportpsycholoog en is voor alle leden. Jan Sleijfer is docent en oprichter van NLSportpsycholoog. Hij begeleidde topsporters op weg naar de Olympische Spelen in Londen (2012), Rio (2016) en nu richting Tokyo (2020). Honderden talenten volgden zijn mentale trainingen, uit vele sporten als: turnen, hockey, (kick) boksen, judo, karate, fietscross, motorcross, karten, tennis, basketbal, volleybal, schaatsen, voetbal etc. De Workshop is gratis en voor alle leden: jeugd, selectie en recreanten. Kijk alvast even op zijn website!

« Terug