Informatieavond blaashal

tennis-indoor.jpg

Op woensdag 31 oktober is er een speciale informatieavond over het voornemen met ingang van winter 2019 een blaashal te plaatsen over de banen 12, 13 en 14.

Al enige tijd doet de Blaashalcommissie onderzoek naar alle punten die komen kijken bij de aankoop, plaatsing en exploitatie van de hal. Inmiddels is een vergunningentraject gestart en wordt gekeken hoe de hal gefinancierd kan worden. Het streven is een definitief besluit over de blaashal te nemen tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 28 november.

Het plaatsen van een hal heeft mogelijk consequenties voor de ondergrond van de banen en de verhouding tussen gravel- en smashcourtbanen op ons park. Hierover en over alle andere aspecten van de blaashal willen we u graag informeren. Hierbij nodigen wij alle leden dan ook uit aanwezig te zijn bij de informatieavond over de blaashal die op woensdag 31 oktober 2018 om 20.00 uur in het clubhuis van ULTC-Iduna zal plaatsvinden. De Blaashalcommissie zal een notitie voorbereiden die tijdig op de website zal worden geplaatst. Uiteraard is er tijdens de avond alle ruimte voor het stellen van vragen.

« Terug