Inschrijving Senioren Clubkampioenschappen 2018 geopend!

SCK-2017-proost-groot.jpg

Aan het einde van de zomer is het weer zover: de ULTC Iduna Senioren Clubkampioenschappen 2018! Het evenement vindt plaats van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 9 september 2018.

De commissie streeft ook dit jaar weer naar een toernooi met veel deelnemers en een gezonde, fanatieke competitie. Natuurlijk horen daar ook lekkere hapjes, sangria, drukpuntmassages, bananen, en de traditionele brunch bij! We nodigen elke beginner, recreant én competitiespeler, van harte uit om de uitdaging ook dit jaar aan te gaan. Met volle schema’s is het toernooi spannend, hebben we vele mooie wedstrijden én wordt het voor spelers én toeschouwers een feestje!

Inschrijven

Vanaf nu kun je je inschrijven. Inschrijven is mogelijk in de categorieën 2-3/4/5/6/7/8-9 in HE/DE/HD/DD/GD. Inschrijven kan voor maximaal 3 onderdelen, mits je niet teveel verhinderd bent. Per onderdeel mag je je maximaal in één categorie inschrijven. Je kunt je alleen inschrijven via deze link: https://www.toernooi.nl/

Daarbij kun je op een eenvoudige manier je beschikbaarheid zelf aanpassen. We adviseren de tijden dat je hebt aangegeven beschikbaar te zijn ook te reserveren in je agenda.

Contact

Mocht je vragen, wensen of ideeën hebben dan kan je uiteraard contact met ons opnemen via het volgende emailadres: sck@ultciduna.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de facebookpagina van het toernooi: https://www.facebook.com/IdunaSeniorenClubkampioenschappen2018, en onze pagina op de Iduna website: http://ultciduna.nl/activiteiten/clubkampioenschappen.

De toernooicommissie hoopt je na de vakantie als deelnemer te mogen begroeten!

De wedstrijdleiding
Anneke, Annemoon, Anja, Bart Jan, Carella, Floor, Frans, Herke,
Inge, Leonoor, Lex, Mayon, Nicole, Pien

« Terug