Clubkleding bestellen via webshop

web shop.JPG

Het voorjaar staat voor de deur en de competitie gaat binnenkort weer beginnen. Tijd om clubkleding te bestellen. Dit kan nu via onze eigen webshop (zie rechterkolom)!
Wanneer je uiterlijk woensdag 28 maart bestelt kun je zaterdag 31 maart jouw bestelling ophalen in het clubhuis. Zaterdag 24 maart is er een pasmogelijkheid.

Iduna heeft haar eigen clubkledinglijn. Het ontwerp is gebaseerd op onze clubkleuren: oranje, wit en groen. Hierin zijn we herkenbaar en zichtbaar als club.  De kleding is van kwalitatief goed materiaal (dryfit) en zit lekker. Naar aanleiding van de enquête zijn er twee nieuwe items: een T-shirt voor de meisjes/dames en een oranje short voor de jongens/heren.

Iedereen in Iduna out-fit
We hopen dat veel leden de kleding aanschaffen, dan zijn we echt herkenbaar als club. De prijzen zijn daarom heel aantrekkelijk. In ieder geval rekenen we er op dat iedereen die competitie en toernooien speelt de clubkleding draagt.

Passen zaterdag 24 maart
Als je wilt kun je de kleding passen op zaterdag 24 maart tussen 11.00 en 14.00 uur boven in het clubhuis.

Bestellen uiterlijk woensdag 28 maart, ophalen in clubhuis zaterdag 31 maart
Als je jouw bestelling uiterlijk 28 maart a.s. plaatst in de webshop, kun je deze zaterdag 31 maart tussen 11.00 en 14.00 uur ophalen in het clubhuis.

Hele jaar online bestellen, thuis bezorgd
Bestel je later, dan krijg je het thuis gestuurd. Je kunt vanaf nu dus het hele jaar clubkleding bestellen.

We hopen dat jullie allemaal snel bestellen!

Met sportieve groet,
Corine van Impelen

 

« Terug