Guus Hiddink en wethouder openen 100e padelbaan bij ULTC-Iduna

Padelbaan iduna.jpeg

Zoals aangekondigd zal op zaterdag 24 maart het nieuwe tennisseizoen op feestelijke wijze worden ingeluid. Met een vol programma voor jong en oud belooft het een mooie dag te worden. En als kers op de taart wordt de gloednieuwe padelbaan officieel geopend door niemand minder dan Guus Hiddink!

Onze padelbaan is de 100e van Nederland! Ter ere van deze mijlpaal heeft ULTC-Iduna in samenwerking met de KNLTB niemand minder dan voetbaltrainer en oud-bondscoach Guus Hiddink weten te strikken om de 100e padelbaan te openen. Hij zal samen met de Utrechtse wethouder voor Sport Paulus Jansen de Padelbaan officieel openen. Vervolgens gaat Guus Hiddink samen met zijn dubbelmaatje René Eijkelkamp de baan op om te laten zien waarom padel zo’n leuk spectaculair spelletje is. Iedereen is gedurende onderstaand programma welkom om te komen kijken en misschien wel een rally te spelen tegen Hiddink en Eijkelkamp. Lees ook het nieuwsbericht op de website van de KNLTB.

Na de opening van de padelbaan is er voor jong en oud een leuke clinic. Tijdens deze clinic kom je zowel met het vertrouwde tennis als met padel in aanraking. Inschrijven voor de clinic kan via deze link

Het hele programma van de dag ziet er als volgt uit:

ULTC-Iduna Opening Seizoen 24 maart

  • 11:00     Kennismaking nieuwe jeugdleden (Rood/Oranje/Blauw)
  • 11:45     Spelvormen Jeugd Rood/Oranje/Blauw
  • 12:00     Kennismaking nieuwe seniorenleden
  • 12:30     Kennismaking nieuwe jeugdleden (Geel/Groen)
  • 14:00     Officiële opening padelbaan door Guus Hiddink en de Utrechtse wethouder voor Sport Paulus Jansen

Daarna clinic voor alle leden (inclusief jeugd Geel/Groen)

Wij hopen jullie allemaal te zien de 24e!

« Terug