Sponsorevents Padel groot succes

Sponsorevents Padel foto 1.jpg

Wauw! Wat was het genieten afgelopen vrijdag op ULTC Iduna. Ruim 100 Idunezen en 25 vrijwilligers genoten zichtbaar van de tennisclinics. Er kon geroken worden aan het padeltennis, niveau 2-spelers werden uitgedaagd en de service werd bijgeschaafd bij de trainers. Het was bijzonder om spelers uit alle hoeken van Iduna samen te zien spelen.

De kinderen deden in de middag de aftrap en hielden goed stand tegen toptennissers Geert en Tymon. In de avond waren de senioren aan de beurt om met trainers Harald, Sander en Wouter en de zondagspelers zich in het zweet te werken.

Tussendoor werd er genoten van de BBQ en de avond werd afgesloten met een veiling. Er werd flink tegen elkaar opgeboden! Kijk niet vreemd op als je een Idunatopper ziet coachen bij een SCK-wedstrijd deze week. Dit item viel in de smaak en is door vier Idunezen binnengesleept! Sportmassages, privétrainingen in tennis, padel en golf en bezoek aan de Davis Cup: de items vlogen voor vele euro’s weg. En het bleef nog onrustig tot in de late uurtjes…

Er is in totaal ruim €6000 opgehaald met de sponsorevents en daarmee mogen we het een groot succes noemen! Er volgt nog een online veiling en een veiling tijdens het lustrumevent op 28 oktober.

Wil jij ook je bijdrage leveren aan de realisatie van de padelbaan? Dit kan door (gratis) een gaaf item aan te bieden voor een van de veilingen, door te bieden op een van de veilingitems of een vrijwillige bijdrage te leveren via het online formulier.

Contact: padel@ultciduna.nl 

« Terug