Familietoernooi

Familietoernooi

ULTC Iduna FAMILIE-toernooi 2018 

Als afsluiting van het zomerseizoen 2018 organiseert de jeugdcommissie het jaarlijkse familietoernooi. 

Alle jeugdleden van Iduna, dus ook als je Tenniskids rood, oranje of groen speelt, kunnen met hun vader of moeder, oom of tante, opa of oma inschrijven (hoeft geen Idunalid te zijn, maar wel 18+). 

Het toernooi staat gepland op zondag 11 november. We starten om 10.30 uur met de aanmelding en om 11.00 uur met de wedstrijden. De eindtijd ligt rond 16.00 uur. De kosten zijn 10 euro per koppel. Schrijf je vóór 9 november in via deze link.

Bij de niveau’s groen en geel wordt het Belgisch telsysteem gehanteerd. Dat wil zeggen dat als koppel A, 1 game voor staat, de 2e game begint met een 15-0 voorsprong voor koppel B. Als koppel A met twee games zou voorstaan dan begint game drie met een 30-0 voorsprong voor Koppel B. Is er een verschil van drie games of meer dan begint de volgende game met 40-0 voor de tegenstander. Door deze telling kunnen ook minder sterke koppels in de wedstrijd blijven en zelfs winnen! Ook kunnen we op deze manier poules maken van kinderen met dezelfde leeftijd zonder onderscheid in tennisniveau. Maar vooral de gezelligheid neemt er enorm door toe. 

Wij verheugen ons weer op veel belangstelling en op een smakelijk toernooi met veel zoete prijzen. Want de nummers 1 en 2 van elke poule winnen een overheerlijke taart. De winnaar van Wisseltrofee blijft tot het laatste moment ongewis. De Jeugdcommissie probeert elk jaar heel creatief nieuwe criteria te bedenken waarmee de uiteindelijke prijswinnaar wordt aangewezen. Zo kun je ineens, onverwacht, met een prachtige beker naar huis gaan.  

Sportieve groet, 

De Jeugdcommissie  

Vragen? Mail naar  jeugdonderling@ultciduna.nl