Nieuws JCK

2021 Jeugd Club Kampioenschappen

Jeugd Clubkampioenschappen – JCK 17 t/m 23 juli

Van zaterdag 17 juli t/m vrijdag 23 juli organiseren we weer de jaarlijkse jeugdclubkampioenschappen. Ook dit jaar valt de JCK weer in dezelfde week als de Idunaweek, waarbij de ochtenden worden gevuld met programmaonderdelen van de Idunaweek en in de middag de wedstrijden voor de JCK worden gespeeld. Je kunt je dus weer voor beide evenementen inschrijven. De inschrijving voor de Idunaweek gaat via een apart formulier (zie de link elders in deze nieuwsbrief).

De JCK is er voor de categorieën Groen, Junioren t/m 14 en Junioren 15 t/m 17 jaar, bij voldoende inschrijvingen zullen we ook weer een padeltoernooi spelen. De inschrijving is geopend vanaf maandag 7 juni en sluit op vrijdag 2 juli. Ga voor het inschrijven voor de JCK naar mijnknltb.toernooi.nl(vanaf 7 juni). We hopen op een zo groot mogelijke deelname, dus we willen jullie vragen om allemaal in te schrijven, alle jeugd t/m 17 van alle niveaus, dus ook de junioren die al in de seniorencompetitie zijn ingedeeld.

Speciaal voor de jongste jeugd (Rood/Oranje) is er in het voorweekend (17-18 juli) het Idunaweekend, waarbij de jongste jeugd ook in dat weekend de clubkampioenschappen spelen. Rood en Oranje kan zich voor het Idunaweekend aanmelden via een apart formulier dat hiervoor is genoemd in deze nieuwsbrief.