Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

Sinterklaas 28 november. 

Gezien de huidige corona situate zal de extra activiteit niet doorgaan. 

inschrijven voor voorjaarscompetitie 2022 

De interne Iduna competitie op vrijdagmiddag start in april 2022. In deze competitie speel je op tijd wedstrijden tegen andere kinderen die bij Iduna tennissen.  Deze competitie is voor iedereen. Wedstrijdervaring  is niet nodig.

De KNLTB voorjaarscompetitie op zondag start voor spelers met de rode of oranje bal op 27 maart 2022. Voor spelers met de groene en gele bal op 10 april 2022. In deze competitie speel je tegen andere clubs in de buurt en is enige wedstrijdervaring gewenst. Zie deze link voor alle speeldagen op zondag: https://www.tennis.nl/media/woyjxo2b/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf

SCHRIJF JE IN via deze link https://forms.gle/qsoC1gXPFjqjgY7cA

Vacatures Jeugdcommissie – Help mee met de jeugd

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers om de jeugdcommissie te versterken of te helpen bij de organisatie van een activiteit.

Iduna heeft veruit het grootste aantal jeugdleden van de clubs in onze regio. En we hebben een hele actieve jeugdorganisatie die diverse activiteiten organiseert voor alle leeftijdsgroepen. Ook een grote groep oudere jeugd is actief als vrijwilliger. Dat is fijn, want vele handen maken licht werk. Vind je het leuk om hier ook een steentje aan bij te dragen? 

We zoeken:

  • Een Jeugdcommissie lid voor de Technische Commissie
  • Een Jeugdcommissie lid voor de Communicatie
  • Vrijwilligers die af en toe willen helpen als baancommissaris bij de competitie.
  • Hulp bij de organisatie van het leukste event voor de Iduna Jeugd: De Idunaweek (altijd in de eerste week van de schoolvakantie). 

Wil je weten wat er nodig is? Lijkt het je wat, maar weet je niet zeker of het past. Laat het ons vooral weten, dan kunnen we altijd even kennismaken. Stuur gerust een mail of een whatsapp. 

jeugd@ultciduna.nl

of bel margriet 06-51980305

ULTC- IDUNA Jeugd Tennisladdercompetitie

jeugdtennisladder.jpg

 

 ULTC- IDUNA Jeugd Tennisladdercompetitie

                            

Dit voorjaar gaan we weer van start met een nieuwe laddercompetitie. De competitie loopt van april tot november. Met de laddercompetitie speel je elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau, en je wisselt van positie op de ladder als je wint van iemand die hoger staat. 

Wil je wat meer weten over de spelregels, klik op onderstaande link:

https://www.sportconnexions.com/nl/RankingRules/ 

Alle jeugdleden die spelen met de gele bal kunnen zich opgeven

Er zijn twee competities, namelijk geel t/m 14 jaar, en geel 15 t/m 17 jaar.

Met de actieve clubladder gaat alles vanzelf: Elke 2 weken wordt je automatisch gekoppeld aan een speler van je eigen niveau voor het spelen van een wedstrijd. Je stemt onderling af wanneer de wedstrijd wordt gespeeld. Je hangt gewoon af en telt de games door tot het einde van je speeltijd (nog een keer afhangen kan ook natuurlijk). Na de wedstrijd registreer je de uitslag op de site of in de app.

 

De communicatie verloopt via de mail of download gratis de App “clubladder”van sportconneXions

app store.pnggoogle play.png

Meld je nu aan en wordt clubladderkampioen voorjaar 2021 van Iduna:

https://www.sportconnexions.com/nl/tennisladder/ultciduna-jeugd14/2256/

https://www.sportconnexions.com/nl/tennisladder/ultciduna-jeugd17/2977/

https://www.sportconnexions.com/ultciduna-jeugd17/

Informatie voor nieuwe jeugdleden

Om nieuwe jeugdleden wegwijs te maken bij ULTC-Iduna hebben we een jeugdinfoboekje gemaakt met handig informatie over tennis en ULTC-Iduna. Open het boekje hier.