Jeugdnieuws

Teamindeling Competitie Voorjaar 2021

Op zondag 17 januari wordt de teamindeling gepubliceerd -

Team indeling Junioren - GEEL Voorjaar 2021

Team Indeling Rood, Oranje, Groen Voorjaar 2021

Informatie voor nieuwe jeugdleden

Om nieuwe jeugdleden wegwijs te maken bij ULTC-Iduna hebben we een jeugdinfoboekje gemaakt met handig informatie over tennis en ULTC-Iduna. Open het boekje hier.

ULTC- IDUNA Jeugd Tennisladdercompetitie

jeugdtennisladder.jpgSchrijf je IN ! 

Speel mee op de ULTC-Iduna tennisladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. 

Alle jeugdleden die spelen met de gele bal kunnen zich opgeven. Er zijn twee competities, namelijk geel t/m 14 jaar, start 1 juni, en geel 15 t/m 17 jaar, start 15 juni.

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Met de actieve clubladder gaat verder alles vanzelf. Elke 2 weken wordt je automatisch gekoppeld aan een speler van je eigen niveau voor het spelen van een wedstrijd. Je stemt onderling af wanneer de wedstrijd wordt gespeeld. Je hangt gewoon af en telt de games door tot het einde van je speeltijd (nog een keer afhangen kan ook natuurlijk). Na de wedstrijd registreer je de uitslag op de site of in de app. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

 Meld je nu aan:
GEEL, jeugd t/m 14 jaar
GEEL, jeugd t/m 17 jaar

Of download de gratis app 'Clubladder' van SportconneXions:

app store.pnggoogle play.png

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de clubladder