Vrijdagmiddagcompetitie

Vrijdagmiddagcompetitie

De vrijdagmiddagcompetitie is bedoeld om ervaring op te doen in het spelen van wedstrijden en op een ontspannen, gezellige manier met elkaar te tennissen. Voor de een zal dat een fanatiek wedstrijdelement hebben, voor de ander het gevoel van vrij tennissen of een sportieve speeldate. Een beginnende speler is net zo welkom om ervaring op te doen, als de fanatieke wedstrijdspeler. Alles is mogelijk op die vrijdagmiddag waarbij sportiviteit en gezelligheid het belangrijkst zijn! Met natuurlijk tussen door een ijsje! Samen met de trainers hebben we alle banen gereserveerd voor de VMC, behalve baan 9 en 10, dus kom lekker spelen.

Het is altijd mogelijk om deel te nemen en ter plaatse aan te melden. Je mag ook later dan 16.00 uur instromen als dat beter uitkomt. Aan de groene en gele spelers zullen we het per week overlaten een eigen planning te maken in wedstrijden die gespeeld gaan worden.

De speeltijden en data van de VMC voorjaar 2018 zijn;

Van 16.00 uur tot 18.00 uur voor de spelers in Oranje en Groen en van 16.30-18.00 in Rood. Van 17.00-19.00 uur voor de spelers in Geel;

op 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni en bij grote animo voegen we 22 juni nog toe!