Vrijdagmiddagcompetitie

Vrijdagmiddagcompetitie

Op 8 september gaan we weer van start met de vrijdagmiddagcompetitie voor RoodOranje en Groen. Vijf weken spelen we op de vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur een interne competitie. 
 
De jongere jeugd speelt volgens het Tenniskids principe. Daarbij word je ingedeeld volgens jouw training in rood (miniveld), oranje (driekwart veld) of groen (heel veld). Rood speelt enkelspel, oranje en groen spelen dubbel. Bij Tenniskids spelen jongens en meisjes samen in een poule. Op de dag zelf vragen wij hulp van ouders van de jongste jeugd om het proces en de middag zo leuk mogelijk te laten verlopen. 
 
De vrijdagmiddag competitie is een competitie met jeugdleden van Iduna zelf. Het doel van deze competitievorm is om wedstrijdervaring op te doen en een gezellige middag met elkaar te  hebben en kennis te maken met andere jeugdleden. In rood worden doorlopend wedstrijdjes van ongeveer 10 minuten gespeeld. Bij Oranje spelen we wedstrijden van 20 minuten en bij Groen wedstrijden van 30 minuten. 
 
Wanneer?
- Vrijdag 8 september 2017 
- Vrijdag 15 september 2017 
- Vrijdag 22 september 2017 
- Vrijdag 29 september 2017 
- Vrijdag 6 oktober 2017 
 
Om het spelplezier nog toegankelijker te maken hebben wij evenals vorig jaar besloten de VMC gratis aan te bieden. Wel vragen we om een inschrijving om daarmee de organisatie mogelijk te maken. Kun je niet alle dagen of weet je nog niet wanneer? Je bent altijd welkom! Neem ook eens een vriendje / vriendinnetje mee! Samen is het nóg leuker. 
 
Er zijn diverse prijzen te verdienen voor sportiviteit, aanwezigheid en prestatie. Jesse zorgt elke speeldag voor een kleine versnapering. We sluiten de serie af met een gezellig drankje (ook voor ouders) en een prijsuitreiking.
 
Inschrijving via deze link
 
Vragen? Mail naar jeugdonderling@ultciduna.nl