Vrijdagmiddag Jeugdtennis

Vrijdagmiddag Jeugdtennis

Vrijdag middag competitie voor de jeugd start vrijdag 10 mei! 

Het tennissen op de vrijdagmiddag voor de jeugd gaat 10 mei van 16.00 tot 18.00 uur weer van start. Speel je Rood, Oranje, Groen of Geel, alle niveaus mogen meedoen, beginneling of wedstrijdspeler. Heb je zin in een sportieve wedstrijd, single of double, vrij spelen om lekker te sporten en tennistechnieken uit te proberen of om een wedstrijd voor de jeugdladder te spelen? Het draait vooral om gezelligheid op de vrijdagmiddag bij Iduna! We zullen om 16 uur starten met een gezamenlijke warming up. Op sommige vrijdagmiddagen zijn we aan het kijken of we een verassende clinic kunnen organiseren naast de wedstrijden die je kunt spelen.

Op de volgende vrijdagen is er vrijdagmiddag jeugd tennis: 10, 17, 24 mei, 14 en 21 juni en 5 en 12 tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Op 28 juni zullen we samen op een gezellige manier het vrijdagmiddagcompetitie seizoen afsluiten, met de laatste spannende, interne partijtjes, een hapje en een drankje.

Om de jeugd faciliteiten te bieden vrij te tennissen buiten eventuele lessen om en eens een wedstrijd te spelen of juist nog even voor een toernooi te trainen en ook een gezellige (speel)afspraak te hebben, bieden we vrijdagmiddag jeugd tennis aan. Er zijn geen kosten aan verbonden als je lid bent van Iduna, wel prettig als ouders (en kinderen zelf) mee kunnen helpen zaken klaar te zetten en na afloop weer op te ruimen of af en toe te helpen bij de organisatie. Aan de groene en gele spelers zullen we het per week overlaten een eigen planning te maken in wedstrijden die gespeeld gaan worden.

Aanwezigheid is niet elke week verplicht, je mag ook één keer mee doen of een uurtje komen tennissen. Meld je bij aankomst aan bij de organisator dan kan die je inplannen voor een wedstrijd. 

Via het Instagram account Iduna Jeugd zullen we laten weten wanneer de VMC niet door kan gaan door het weer of de kwaliteit van de banen.

 Tot snel bij vrijdagmiddag jeugd tennis!