Vrijdagmiddag Jeugdtennis

Vrijdagmiddag Jeugdtennis

Op vrijdagmiddag gaat vrijdag 14 September tussen 16.00 tot 18.00 uur het tennissen voor de jeugd weer van start. Speel je Rood, Oranje, Groen of Geel, alle niveaus mogen meedoen, beginneling of wedstrijdspeler.

Een sportieve wedstrijd, single of double, vrij spelen om lekker te sporten en tennistechnieken uit te proberen en vooral gezelligheid op de vrijdagmiddag bij Iduna! Op de volgende vrijdagen is er vrijdagmiddag jeugd tennis: 14, 21, 28 september en 5 en 12  oktober tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Op 12 oktober zullen we samen op een gezellige manier het najaarsseizoen afsluiten, met de laatste spannende, interne partijtjes van dit jaar en een hapje en een drankje.

Om de jeugd faciliteiten te bieden vrij te tennissen buiten eventuele lessen om en eens een wedstrijd te spelen of juist nog even voor een toernooi te trainen bieden we vrijdagmiddag jeugdtennis aan. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel prettig als ouders(en kinderen zelf) mee kunnen helpen zaken klaar te zetten en na afloop weer op te ruimen of af en toe te helpen bij de organisatie. Aan de groene en gele spelers zullen we het per week overlaten een eigen planning te maken in wedstrijden die gespeeld gaan worden.

Aanwezigheid is niet elke week verplicht, je mag ook één keer mee doen of een uurtje komen tennissen. Meld je bij aankomst aan bij de organisator dan kan die je inplannen voor een wedstrijd. 

Handig is het wel om als je een of meerdere keren mee wil komen doen op de vrijdag je aan te melden via het formulier en er een telefoonnummer bij aan te geven dan wordt jouw nummer opgenomen in een appgroep, waarin aangegeven wordt wanneer het niet door kan gaan door het weer of de kwaliteit van de banen.

Tot snel bij vrijdagmiddag jeugdtennis!