Inschrijven

Inschrijven najaar 2019

Najaarscompetitie jeugd 2019, speel je mee?

De voorjaarscompetitie is net afgelopen. Het waren gezellige, drukke zondagen met heel veel leuke wedstrijden!

Op 15 september gaat de najaarscompetitie weer van start. Speel je (weer) mee?

De speeldagen zijn: 15 -22 - 29 september en 6 – 13 - 20 - 27 oktober 2019 (inhaaldagen 3, 10 en 17 november).

Van veel vrij spelen en wedstrijden spelen ga je steeds beter tennissen en wordt het tennisspel steeds leuker! Voor alle jeugdleden zijn er mogelijkheden om competitie te spelen. Je speelt met je team wedstrijden tegen andere clubs op Iduna of elders, heel leuk! 

Tennis kids najaar 2019
Spelers in Rood (mini-tennis met rode bal) en Oranje (3/4 baan met oranje bal) spelen 7 zondagen. Je speelt bij Iduna thuis of bij andere tennisclubs in de regio. Teams bestaan uit 5-6 spelers. Meisjes en jongens spelen met en tegen elkaar. Kun je een keer niet? Geen probleem, meld je af bij de aanvoerder van je team of vraag een invaller om voor jou te spelen.

Najaarscompetitie groen
Speel je in groen (hele baan met groene bal), dan speel je 7 uit- en thuiswedstrijden op de zondag. Teams bestaan minimaal uit 4 spelers maar doorgaans uit 5-6 spelers. Meisjes en jongens spelen gemengd met en tegen elkaar.

Najaarscompetitie geel
Speel je jeugd t/m 14 jaar en t/m 17 jaar, dan speel je 7 uit- en thuiswedstrijden op de zondag. In geel (hele baan met gewone, gele ballen) speel je in een mixteam, meisjesteam of jongensteam bestaande uit minimaal 4 spelers. Natuurlijk mag je een voorkeur aangeven, ook voor spelers met wie je graag wilt spelen. Maar garanties kunnen we helaas niet geven; het samenstellen van teams is elk jaar weer een hele puzzel.

Doe je mee? 

Schrijf je dan in voor de competitie waar je nu ook in traint. Als je twijfelt, vraag het dan gewoon even aan je trainer. De jeugdcommissie deelt samen met de clubtrainers de competitieteams in.

Schrijf je meteen in via deze link!

Deadline voor inschrijving: zondag 30 juni. Bekendmaking teams tijdens de JCK in de week van 20-26 juli 2019.