2020 - JULI - JEUGD CLUB KAMPIOENSCHAPPEN (JCK)

2020 - JEUGD CLUB KAMPIOENSCHAPPEN (JCK)

DE JCK GAAT DOOR ! 

Beste Jeugdleden van ULTC Iduna,

Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat  de Jeugd Club Kampioenschappen (JCK)  door gaan! Uiteraard rekening houdend met de dan geldende richtlijnen. De JCK loopt deels parallel met de Idunaweek. Let op: voor beide activiteiten moet je je afzonderlijk inschrijven.

Voor wie?

Alle jeugd t/m 17 jaar! Of je nu net bent begonnen met tennissen of het al wat langer doet. Iedereen is welkom om mee te spelen. Bij de indeling zullen we rekening houden met je tenniservaring. Je speelt wedstrijden tegen jeugdleden van je eigen club. De JCK (en Idunaweek) is daarmee een leuke gelegenheid om meer jeugdleden van Iduna te leren kennen. 

Wanneer?

De clubkampioenschappen jeugd worden gespeeld in de week van zaterdag 18 juli t/m vrijdag 24 juli 2020. In deze week (vanaf 20 juli) vindt ook de Idunaweek plaats. De activiteiten van de Idunaweek en de JCK zullen op elkaar worden afgestemd.

Er zal worden gespeeld in vier categorieën; Rood, Oranje, Groen en  Junioren (gele bal) t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Ook hebben we nog een categorie Padel Dubbel ( 11 t/m 17 jaar).

Rood en Oranje (zondag 19 juli 2020)

Voor de kinderen die in Rood/Oranje mee doen organiseren we een leuk en gezellig event op zondag 19 juli van 09.00 uur tot ongeveer 12.30 uur afhankelijk van het aantal deelnemers. Inschrijven voor dit leuke event kan : https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=6B71AB61-34C5-4EC3-A932-B3D90EB96870  

NB: onder het kopje inschrijven kan je aanmelden. Lees vooral ook even het reglement door. 

Groen en Junioren (Geel) + Padel

De wedstrijden voor de categorie Groen/ Junioren zullen gedurende de week worden gespeeld met op vrijdag 24 juli de finale wedstrijden.

In het weekend zal er vanaf 10:00 uur worden gespeeld. Maandag t/m donderdag beginnen de partijen na afloop van de activiteiten van de Idunaweek (circa 13.00 uur). De tijden voor de finales op vrijdag worden gedurende de clubkampioenschappen bekend gemaakt.

Er wordt gespeeld in de volgende leeftijdscategorieën:
a. Groen (JE, ME en Dubbel),
b. Junioren (gele bal) 11 t/m 14 (JE, ME, JD, MD, GD)
c. Junioren (gele bal)15 t/m 17 (JE, ME, JD, MD, GD)
d. Junioren Padel dubbel

We zullen bij voldoende inschrijvingen ook voor de jeugd t/m 14 en 17 (in overleg met de trainers) een onderscheid maken tussen de ervaren en minder ervaren spelers. Dus ook als je minder ervaring hebt, kun je je gewoon inschrijven en wedstrijden spelen op jouw niveau. Bij onvoldoende inschrijvingen kan er worden besloten categorieën samen te voegen. Hier word je dan van tevoren over geïnformeerd.

Je mag inschrijven voor maximaal drie onderdelen (+ eventueel padel als 4e onderdeel) mits je voldoende beschikbaar bent. Voor de clubkampioenschappen kan je beperkt verhinderdata opgeven, met uitzondering van de finaledag. 

Voor de dubbel geldt dat zowel jij als je dubbelpartner zich in moeten schrijven. Heb je geen dubbelpartner, maar wil je wel graag dubbelen? Geef dit aan en wij zullen opzoek gaan naar een geschikte partner, zodat je toch mee kan doen. 

Inschrijving:

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 10 juli 20:00 uur via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=6B71AB61-34C5-4EC3-A932-B3D90EB96870.

NB: onder het kopje inschrijven kan je aanmelden. Lees vooral ook even het reglement door.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt:

  • Rood / Oranje event:                       € 6,00 per deelnemer
  • Enkelspel Junioren / Groen:             € 6,00 per deelnemer 
  • Dubbelspel Junioren / Groen:          € 5,00 per deelnemer
  • Dubbelspel Junioren Padel: € 3,00 per deelnemer

Bij inschrijving wordt aan ULTC-Iduna een eenmalige machtiging voor incasso van het inschrijfgeld verleend.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jou te zien tijdens de clubkampioenschappen!

 

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

Iduna week 2019 2 Baan.jpg

Met sportieve groet,

Organisatie JCK en Idunaweek