2020 -AUG - OPEN JEUGD TOERNOOI

2020 - OPEN JEUGD TOERNOOI (OJT)

ULTC-Iduna Open Jeugdtoernooi 2020

Jawel, omdat we met z’n allen zo ons best hebben gedaan om de Corona epidemie in Nederland te beteugelen, mogen we nu per augustus weer officiële tennistoernooien organiseren en dus zijn we heel blij dat we ook dit jaar toch het ULTC-Iduna Open Jeugdtoernooi kunnen organiseren. Dat wordt weer feest! 

Het toernooi wordt gespeeld tijdens de laatste week van de zomervakantievan 24 t/m 30 augustus, met 22 en 23 augustus als voorweekend. Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook!

Tijdens het toernooi is er zoals altijd genoeg te doen op het tennispark, met dit jaar als thema “Welkom in de dierentuin!”. Aan de hand van dit thema gaan wij er alles aan doen om er weer een speciale week van te maken.

De inschrijving voor alle leeftijden, ook voor de rood en oranje events, kan via mijnknltb.toernooi.nl ULTC-Iduna Open Jeugdtoernooi 2020, of via onze toernooi-link.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus nodig vooral vriendjes, vriendinnetjes en familie uit om ook mee te doen zodat we hopelijk net zo'n leuk toernooi kunnen organiseren als vorig jaren!

Voor leuke foto's en meer kan je ons volgen:
- Instagram: @idunaojt
- Facebook: Iduna Open Jeugdtoernooi

Wij kijken uit naar je komst en hopen je in augustus, zowel op als naast de baan, te zien!


Met sportieve groeten,
de toernooileiding,

Ella, Edwin, Kas, Lisa, Luuk, Noa, Patrick, Peer, Thijs, Tom  

Inschrijving is geopend t/m zondag 16 augustus (23:59 uur)
http://www.ultciduna.nl | ojt@ultciduna.nl
T: 030-7850690 (tijdens de toernooiweek)
M: 06-11564418 (toernooileider Edwin van der Vossen)