2019 - Aug Begeleidingsweek tijdens Open Jeugd Toernooi

2019- Aug Begeleidingsweek tijdens Open Jeugd Toernooi

BEGELEIDINGSWEEK OPEN JEUGD TOERNOOI IDUNA 

Van 24 augustus t/m 1 september vindt het Open Jeugdtoernooi van Iduna plaats.

Tijdens deze week organiseren Wouter Schoonderwoerd, Sander Kooi en Harald Wernsen weer een Begeleidingsweek! Geldend voor kinderen spelend vanaf Groen. 

Kosten: 80 euro p.p.

Wat bieden wij?

- Een half uur privé-training, voor speciale aandacht aan technische ontwikkeling. Voor de deelnemers die op donderdag 22 augustus en/of vrijdag 23 augustus terug van vakantie al zijn geldt dat wij dan de privé-training inplannen. Deelnemers die later terugkomen van vakantie plannen we privé tijdens de toernooiweek in.

- 4 ochtendtrainingen van 1,5 uur, waarin verschillende spelsituaties worden doorgenomen. Trainingen zullen 's ochtends plaatsvinden tussen 8.30 en 10 uur.

- Voor- en nabespreking van minimaal 2 enkelspelwedstrijden per kind. Voor wie zich alleen voor dubbelspel inschrijft, begeleiden wij minimaal 2 dubbelspelwedstrijden.

- Wanneer een ochtendtraining door het weer geen doorgang kan vinden, dan wordt deze op vrijdag 30 augustus ingehaald. Bij een 2e keer dat een ochtendtraining niet door zou kunnen gaan, verzorgen Harald, Sander en ik een alternatief programma in de kantine. Meer dan 2 keer uitval door het weer, is voor risico van de deelnemers.

- Deelname aan het programma, betekent verplichte deelname aan het Open Jeugdtoernooi.

Wie doet er mee?

Je kunt je opgeven door te mailen naar Wouter Schoonderwoerd: w.schoonderwoerd@balance-tennis.com.

De inschrijving voor de begeleidingsweek sluit op 10 augustus. Bij groot animo, gaat indelen van de spelers op volgorde van inschrijving.

LET OP: Inschrijving voor het Toernooi zelf gaat niet via ons. Hiervoor dien je je, los van inschrijving aan de Begeleidingsweek, apart in te schrijven.

Met sportieve groet, Wouter Schoonderwoerd, Sander Kooi en Harald Wernsen