2019 - 30 maart opening zomerseizoen

Opening zomerseizoen zaterdag 30 maart met midgetgolfbaan!

Op zaterdag 30 maart a.s. gaat ULTC-Iduna het zomerseizoen spetterend openen.

Alle leden, van jong tot oud, zijn die dag van harte welkom op ons park om deel te nemen aan diverse activiteiten (o.a. midgetgolfbaan).

Je kunt dan lekker buiten tennissen op ons tennispark en alles wat je afgelopen winter geleerd hebt in de praktijk brengen tijdens wedstrijdjes. Ook voor de competitiespelers is deze dag een goede kans om al vast wat wedstrijdervaring op te doen en in het ritme te komen met jouw teamgenoten.

Deze dag worden ook onze nieuwe leden welkom geheten.

Om iedereen op zijn eigen niveau voldoende ruimte te bieden hebben we het volgende programma gemaakt. 

Van 12:30 – 14:00uur zijn alle tenniskids welkom in de kleuren blauw, rood en oranje. We gaan samen tennissen en spelletjes doen. Zo is er bijvoorbeeld een midgetgolfbaan aangelegd op ons park.

Om 14:00uur worden alle aanvoerdersvan de competitieteams verwacht voor een uitleg en instructie. Uiteraard is er voldoende ruimte ook voor vragen. 

Van 15:00 – 17:00uur zijn alle jeugdleden welkom die spelen in tenniskids groen en de reguliere (gele) jeugd competitie. Voor hen ook veel tennis, les van onze senioren-toppers, kennismaking en inspelen met team en een rondje op de midgetgolfbaan op ons park.

Voor wie het dan nog niet genoeg is:

Van 17:00 – 18:30 mogen de jeugdleden uit de gele competitie meedoen met de senioren clinics en aansluitend eten en midgetgolven van 20:00 – 21:00 uur

Uiteraard zorgt de jeugdcommissie met onze beheerder Jesse dat er wat te eten en te drinken is tijdens al deze activiteiten.

Voor deelname vragen we je het elektronisch inschrijf formulier te gebruiken via deze link.

Voor vragen kun je mailcontact leggen via jeugdonderling@ultciduna.nl 

Hopelijk zien wij velen van jullie op 30 maart 2019

De jeugdcommissie ULTC-Iduna