2018 Idunaweek

Idunaweek

Idunaweek 2018

Van maandag 16 t/m donderdag 19 juli 2018 organiseert de jeugdcommissie de Idunaweek. Vier ochtenden van 9.00-12.30 uur met tennis-clinics en fun-activiteiten. Als je wedstrijdervaring hebt op het grote veld en je bent tussen 10 en 17 jaar oud(*) en lid van ULTC Iduna dan kun je je inschrijven voor dit mooie evenement. 

Wat kun je verwachten? 

De Idunaweek omvat vier ochtenden en loopt parallel aan de Jeugd Clubkampioenschappen (JCK). Het bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • diverse tennisclinics o.l.v. talentvolle Idunaspelers en trainers van BTA  
  • verschillende sport- en spelactiviteiten o.l.v. Jeugdspelers Plus 
  • gezamenlijke lunches en consumpties 
  • een ochtend verrassing: sportieve activiteit buiten Iduna 

Alle tennisactiviteiten vinden plaats op ons tennispark of de directe omgeving. De Idunaweek start ’s ochtends om 09.00 uur. Om 12.15 uur wordt er gezamenlijk geluncht.  

Belangrijk is dat je ervaring hebt op het grote veld, anders is deelname niet zo zinvol. De kosten bedragen € 75,- per deelnemer (graag dit bedrag de eerste ochtend meenemen). 

Als je belangstelling hebt voor deze sportieve en gezellige vakantieweek schrijf je dan nu direct in voor de  activiteiten en tennisclinics van de Idunaweek via deze link (uiterlijk 8 juli a.s.). 

Aan de Idunaweek kunnen maximaal 80 jeugdspelers meedoen i.v.m. de baancapaciteit in de ochtend. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Mocht je nog vragen hebben over deze tennisweek dan kun je per mail contact opnemen met Margriet de Groot of Janneke Goedhart via jeugdonderling@ultciduna.nl. 

Wij kijken uit naar weer een prachtige Idunaweek.  

Sportieve groet, mede namens de complete Jeugdcommissie  

(*) er is beperkte plek voor kinderen van 9 jaar (geboren voor 1-7-2009) met wedstrijdervaring op het grote veld mits zijn/haar ouder/verzorger gedurende de ochtenden van de Idunaweek aanwezig is.