Lid worden

Aanmelden als nieuw lid

Elk jaar rond oktober wordt bepaald hoeveel nieuwe leden er aangenomen kunnen worden. Voor het verenigingsjaar 2018 is het aantal lidmaatschappen inmiddels bepaald. Voor 2019 en verder bestaat er een wachtlijst. De wachttijd is afhankelijk van het moment van inschrijven en het verloop van het ledenbestand.

Er is een wachtlijst bij de senioren tot 2 jaar (diegene die zich aangemeld hebben voor half augustus 2016 konden voor seizoen 2018 lid worden). 

Wil je jeugdlid worden van Iduna? Dan kun je je inschrijven via deze link (je wordt hiervoor doorgelinkt naar de oude website). Hoe snel je kunt beginnen, hangt af van of er op dat moment plek is. En of er een passende trainingsgroep is waar je bij kunt. Als dit zo is, dan proberen we nieuwe jeugdleden zo snel mogelijk te laten instromen. We doen dit op vaste momenten in het seizoen. Dit doen we in goed overleg.

Zodra je in aanmerking komt voor het lidmaatschap, wordt er door ons via e-mail contact met je opgenomen. Leden van ULTC-Iduna zijn tevens lid van de KNLTB en ontvangen dan ook een bondsnummer. Met dit nummer kun je als lid inloggen op deze website.

Ga voor meer informatie naar het aanmeldingsformulier (je wordt hiervoor tijdelijk nog doorgelinkt naar de oude ULTC-Idunawebsite).