Indelingen en schema's

Indelingen en schema's

Update Coronamaatregelen (15/01/2022)!

Gelukkig maakte de laatste persconferentie duidelijk dat we door mogen en kunnen! De wedstrijden gaan door zoals gepland. Uiteraard wordt de QR-code bij binnenkomst in de blaashal gecheckt conform de afspraken met het Bestuur. Helaas is het nog niet mogelijk om na de wedstrijden samen te genieten van een teamschotel. 

Indeling

De wintercompetitie gaat bijna van start en de indeling is bekend! We hebben veel aanmeldingen binnengekregen en poules ingedeeld in omvang en soort die zo goed mogelijk bij de spelers pasten. Dat betekent dat de ene poule groter is dan de andere. Ook wordt een poule soms gekruist met een andere poule en soms niet. Zorg je er zelf voor dat je team op de hoogte is van de speeldata en dat jullie onderling duidelijk hebben wie er wanneer speelt? Mocht je team niet compleet zijn, dan moet je zelf voor een (liefs zo gelijkwaardig mogelijke) vervanging zorgen.

Damesdubbel

Herendubbel

Gemengddubbel

Spelregels

De wedstrijdduur is (inclusief inspelen) 1,5 uur. Gespeeld wordt om gewonnen sets. Iedere gewonnen set levert 2 punten op. Als je voorstaat in een niet voltooide set levert dat één punt op. Het totaal aantal punten van beide team worden aan de commissie doorgegeven d.m.v. een formulier bij de bar. 

Ballen

Er wordt gespeeld met ballen van de club. Deze kan de eerste partij van de dag (om 12.00 uur) ophalen achter de bar. Daarna blijven de ballen op de baan tot 18.00 uur. De laatste partij levert de ballen weer in.

Teamschotel

Na de wedstrijd staat er in de Kantine voor de spelers een teamschotel klaar met een variatie aan hapjes bij inlevering van het score formulier.