Spelregels Crime Scene Iduna

Spelregels Crime Scene Iduna

Al weken kijkt iedereen uit naar de Grand Opening van de befaamde Iduna Vrijdagavondcompetitie. Maar de moordpartij op Venus Azarenka hangt als een donkere wolk boven wat een van de hoogtepunten van het jaar had moeten worden. Inmiddels is er iets meer meer bekend. Er zijn zes verdachten: Berry Bokma (barkeeper), Sander Sladan (tennistrainer), Karel Kassa (spelersmakelaar), Matt Klopper (medespeler), Hélène de Graaff (sportverslaggever) en Simone Sterk (beveiligingsmanager).
Wie van die verdachten de daadwerkelijke dader is, gaan jullie de komende weken uitzoeken bij Crime Scene Iduna!

In het kort
Ieder team vertegenwoordigt een verdachte. Een van de verdachten is de dader. De teams moeten er de komende weken proberen achter te komen wie de dader is en wat zijn of haar motief is. Jullie krijgen telkens nieuwe aanwijzingen en je mag vragen stellen aan andere teams. Doe je dat op een slimme manier dan weet je aan het eind wie de moord op Venus Azarenka op zijn of haar geweten heeft en verlos je Iduna van dit beklemmende geheim. Hoe eerder je het raadt, hoe meer punten je scoort (je mag na iedere avond een poging doen).

Meer informatie staat in de spelregels met een beschrijving van de beruchte avond en de hoofdrolspelers. Lees de informatie goed door! Welke verdachte jouw team is, lees je in de teamindeling.

Bekijk ook de beschrijving van alle verdachten en de extra aanwijzingen.