Achtergrond

De vrijdagavondcompetitie in een notendop

Ieder voor- en najaar vindt er op Iduna de gezellige en sportieve interne vrijdagavondcompetitie plaats, telkens gekoppeld aan een thema. De competitie is bedoeld voor seniorleden met een speelsterkte van 6, 7, 8 of 9, die niet meedoen aan een KNLTB-competitie. Het evenement is jaar in jaar uit enorm populair, het maximum aantal inschrijvingen wordt meestal ver voor de sluitingsdatum bereikt. Het kan dus zijn dat je wordt uitgeloot. Maar eenmaal uitgeloot ben je er bij de volgende editie van verzekerd dat je mee mag doen. Ook nieuwe leden krijgen voorrang.

Vanwege de coronacrisis is de opzet in 2020 iets anders dan anders. We hebben wat maatregelen genomen die erop zijn gericht dat de aanwezigheid op het park wordt beperkt. De teams bestaan net als altijd uit vier vrouwen en vier mannen. Alle teams spelen per avond vier wedstrijden van 1 uur, achtereenvolgens: damesdubbel, gemengddubbel, herendubbel, gemengddubbel.

Bekijk voor meer informatie de spelregels en de corona-maatregelen. Speciaal voor de aanvoerders is er de aanvoerdersinformatie.