Enquete 2020

Beste deelnemers, 

Afgelopen najaar 2020 hebben we een enquête gehouden onder de deelnemers van de vrijdagavondcompetitie. 126 personen hebben daarop gereageerd. Waarvoor onze hartelijke dank. De resultaten vormen voor ons belangrijke input om de avonden (nog) beter te laten aansluiten op wat jullie belangrijk vinden. De resultaten willen we ook graag ook met jullie delen.

Mochten jullie naar aanleiding van de uitkomsten vragen hebben, neem dan vooral even contact op.

Met hartelijke groeten, 

Pieternel, José, Jacques, Edwin & Ben

Welk cijfer geef je aan de vrijdagavondcompetitie?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Welk cijfer geef je aan de vrijdagavondcompetitie?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Hoe tevreden ben je over de sfeer?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Hoe tevreden ben je over de sfeer?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Wat vind je van de aankleding en het Thema?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Wat vind je van de aankleding en het thema?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Hoe tevreden ben je over de genomen Corona maatregelen?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Hoe tevreden ben je over de genomen COVID-19 maatregelen?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Hoe tevreden ben je over het spelniveau?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Hoe tevreden ben je over het spelniveau?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Wat is je voorkeur voor de avondindeling?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Wat is je voorkeur voor de avondindeling?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Wat vond je van de teamgrootte?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Wat vond je van de teamgrootte?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Wat vond je van de catering?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Wat vond je van de catering?. Aantal antwoorden: 126 antwoorden.

Hoe tevreden ben je over de communicatie?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Hoe tevreden ben je over de communicatie?. Aantal antwoorden: .

Hoe relevant zijn de gebruikte informatiekanalen voor je?

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Hoe relevant zijn de gebruikte informatiekanalen voor je?. Aantal antwoorden: .