Actuele informatie

Brrr....

We zijn begonnen! Heerlijk om die bekende gezichten te zien, maar leuk ook dat er weer wat nieuwe deelnemers hebben. Hopelijk is het goed bevallen!

Aan het gejuich en gejoel te horen zat en een aantal spectaculaire en spannende wedstrijden bij. Leuk voor de spelers, leuk voor het publiek. En prettig om de kou te trotseren. Want het was duidelijk een najaarseditie. Ondanks het mooie weer, koelde het behoorlijk snel af en dat zijn we natuurlijk niet meer gewend. Maar gelukkig waren daar die heerlijke mutsen!
Er is een muts voor iedereen. Dus als je er nog geen hebt: komende vrijdag liggen ze weer klaar.

En dan die après-skinummers tussendoor. Wat een […, zelf in te vullen] muziek wordt er toch gemaakt! Opvallend toch dat een aantal deelnemers de nummers haast van voor tot achter konden meezingen! Te vaak in de Mooserwirt geweest?

De eerste uitslagen en stand staat online.

De teamfoto’s zijn trouwens mooi geworden. Heb je er bezwaar tegen dat jouw foto op de website staat, laat het ons horen. Dan zorgen we dat je onherkenbaar wordt of dat de hele foto eraf gaat.

Vrijdag de tweede avond. Bekijk het programma.

Tot dan! 

We gaan los!

Aanstaande vrijdag gaan we los! De eerste dag van de vrijdagavondcompetitie dit najaar.
Trek je snowboots aan, zet je oorwarmers op en doe nog wat laatste ski-oefeningen.
En oh ja, vergeet ook je racket niet.
Benieuwd tegen wie en waar je moet spelen? Bekijk het programma.

Thema

Nog even schitteren op de clubkampioenschappen en dan gaan we weer los met de vrijdagavondcompetitie. Ook dit najaar weer een thema:

Anton aus Tirol

We gaan zes heerlijke tennisavonden tegemoet, die in het teken staan van apres-ski. Ons toch al zo gezellige clubhuis wordt een heuse stube, we drinken flugels en bombardino's en luisteren naar de vetste aprs-skihits. En wie weet eindigen we dansend op de tafel!

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de vrijdagavondcompetitie, editie najaar 2018, is sinds 16 augustus gesloten. We gaan nu aan de slag met de indeling. Als je je hebt ingeschreven, hoor je snel meer!

Inschrijven vrijdagavondcompetitie najaar 2018

Nog maar nauwelijks bekomen van de enerverende vrijdagavondcompetitie dit voorjaar, of we kunnen ons alweer opmaken voor de volgende editie. En dat is natuurlijk goed nieuws! Want het enthousiasme onder de deelnemers was dit jaar wederom groot, misschien wel groter dan ooit. Duidelijk dus dat dit naar meer smaakt.

We nodigen je daarom van harte uit je in te schijven voor weer een nieuwe editie van de gezelligste competitie van Iduna. Je bent dan misschien al in de vakantiestemming, maar let op: de inschrijving sluit al op 15 augustus. We beginnen namelijk al weer op vrijdag 14 september.

Dus trommel een aantal teamgenoten op of schrijf je individueel in. Dat kan op het inschrijfformulier.

Hopelijk tot in september!