Algemene informatie

Landelijke competitie 2021

Algemeen
Naast recreatietennis op alle niveaus neemt onze club deel aan de landelijke competitie. Deze vindt plaats op zondag. Onze club doet hieraan mee bij de senioren met 11 teams en bij de jeugd met 13 teams. Ons twee hoogste gemengde seniorenteams spelen in de eerste en tweede klasse en ons hoogste herenteam in de tweede klasse.

Organisatie
Competitieleider voor de landelijke competitie is Sander Vink, te bereiken op 06-39750126 en vcll@ultciduna.nl. Zaken die de jeugd aangaan, zijn gedelegeerd aan Nicole Walma, te bereiken op 06-28536818 en nwalma@mac.com
Op de speeldagen fungeren verschillende anderen als vcl om de gang van zaken op de banen te regelen. Op deze manier is er vanaf 8:15 uur tot in het begin van de avond steeds een vcl op het park aanwezig.

De data waarop competitie gespeeld wordt zijn (exclusief inhaaldagen): 11, 18 en 15 april, 2, 16 en 30 mei, en 6 juni.

De landelijke competitie voor senioren heeft een eigen technische commissie. Deze is, onder andere, verantwoordelijk voor de samenstelling van de teams.
De technische commissie is bereikbaar via het volgende e-mailadres: tc.zondag@ultciduna.nl.
Bestuursverantwoordelijkheid voor de landelijke competitie draagt bestuurslid Sjoerd van der Es.
De landelijke competitie voor jeugd valt onder de verantwoordelijkheid van de technische commissie van de jeugd. Deze is bereikbaar via het e-mailadres tcjeugd@ultciduna.nl.

Nuttige documenten: competitiereglement en het wedstrijdbulletin (met hierin de klassenvolgorde).