Algemene informatie

Algemene informatie

KNLTB Competie 2021 zaterdag overdag

Algemeen
Naast de landelijke competitie op zondag neemt ULTC Iduna ook deel aan de KNLTB Competitie 2021 zaterdag overdag.

In het kort

Tijdens de competitie zijn er zeven speeldagen, tussen half september en eind oktober. Inhaaldagen zijn gepland in de eerste drie weken van november. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op ULTC Iduna en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

Praktische informatie

Speeldata

De speeldata voor het voorjaar 2021 zijn van week 37 tot week 43 (met inhaal in week 44, 45, 46). Zie ook: https://www.centrecourt.nl/media/gp2olwtq/speeldata-knltb-competitie-2021.pdf

Verkort & Compact Spelen

Tijdens de Competitie 2021 geldt voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD) Verkort Spelen. Dat betekent dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) wordt gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is

Competitieleider

De competitieleider voor de Competitie 2021 zaterdag overdag:

Theo Kraaijkamp
06-52494720
vcl-regio@ultciduna.nl

Technische Commissie

De interne organisatie van Competitie 2021 zaterdag overdag wordt verzorgd door de Technische Commissie Zaterdag (TC Zaterdag). Elk team heeft een contactpersoon binnen de TC Zaterdag, te weten: 

Gemengd 1-5, Heren 1 en Dames 1-3 en Dames Dubbel 1:                            

  • Vanessa van der Horst               
  • Ruby de Haan                                   

Gemengd 6-10, Gemengd Dubbel 1 en 2, Heren 2 t/m 3 en Heren 35+ 1 en 2,

  • Daaf Willems                                    
  • Feiko Kloosterman                   

De technische commissie is bereikbaar via het volgende e-mailadres: tc.zaterdag@ultciduna.nl

Voor aanvang van de competitie ontvangen de aanvoerders van de teams van de TC Zaterdag gedetailleerde informatie over de competitie.