Tossen

Wil je tossen?

Het zomerseizoen is inmiddels voorbij, maar het winterseizoen is in volle gang! Het bestuur heeft baan 11 voor dit doel gereserveerd. Deelname wordt geregeld met behulp van een whatsappgroep, neem zonodig svp kontakt op met Henry (+31646150795)

Wat is tossen?

Tossen is spelen zonder verder af te spreken.

Tevens een leuke manier om meer leden te leren kennen en met andere en dus wisselende tennissers te spelen.

Je kunt vrijblijvend komen. Met de aanwezigen wordt dan getost. Dat wil zeggen dat op dat moment de rackets (dan wel de speelpasjes) worden verzameld en dat spelers willekeurig in principe in viertallen worden ingedeeld. We letten daarbij op een zo evenredig mogelijke verhouding man/vrouw. Na een uur wordt er opnieuw getost, enz. Op verzoek kunnen we ook indelen op speelsterkte.

Voor wie?

Voor alle leden tussen 18 en 85 jaar en het is bedoeld voor spelers met niveau 9, 8 en 7.

Wanneer?

We tossen gedurende het hele seizoen, dus vanaf 1 april tot 1 november, op de maandagavond en we beginnen dan om 18:50 uur. We hebben 3 banen tot onze beschikking. We spelen vanaf 19.00 uur 50 min en spelen vervolgens verder steeds 50 minuten in een andere spelerssamenstelling om 20.00 uur, 21.00 uur en om 22.00 uur.

Waar?

Het tossen (indelen) vindt plaats op het terras (let op het vlaggetje!) en wordt begeleid door Henry, Jenneke of Wout. We gaan door tot 22.50 u.

Gaan we je zien? Je bent van harte welkom!

Met sportieve groet en tot op de (maandag) tossavonden,

Henry Vanderlinden, Jenneke Noordhoek en Wout van Reemst