Tossen

Wil je tossen?

We kunnen tot nader bericht. ivm de Coronamaatregelen helaas niet meer tossen.

Tot dusver kon dat wel, maar:

In verband met Corona perikelen in aangepaste vorm. Voorlopig zijn er 2 banen, baan 13 en 14, gereserveerd en kunnen we met maximaal 12 tossers per uur spelen. De maatregelen zijn al versoepeld, maar de verplichting je via de mail aan te melden blijft. Dus wil je tossen op de maandagavond-tossavond, stuur dan een mailtje naar toss@ultciduna.nl, als je je telefoonnummer vermeldt kan je worden opgenomen in de whatsappgroep, waar verdere communicatie plaats vindt. Vlak na 18:00u op de tossavond wordt de indeling bekend gemaakt. Van belang is dat we elkaar niet voor de voeten lopen, dus houd je svp aan de afspraken.

Wat is tossen?

Tossen is spelen zonder verder af te spreken.

Tevens een leuke manier om meer leden te leren kennen en met andere en dus wisselende tennissers te spelen.

Met de aanwezigen wordt getost. Dat wil zeggen dat op dat moment de rackets (dan wel de speelpasjes) worden verzameld en dat spelers willekeurig in principe in viertallen worden ingedeeld. We letten daarbij op een zo evenredig mogelijke verhouding man/vrouw. Na een uur wordt er opnieuw getost, enz. Op verzoek kunnen we ook indelen op speelsterkte. Zo gaat het normaal gesproken, in Corona tijd doen we het dus even anders.

Voor wie?

Voor alle leden tussen 18 en 85 jaar en het is bedoeld voor spelers met niveau 9, 8 en 7.

Wanneer?

We tossen gedurende het hele seizoen, dus vanaf 1 april tot 1 november, op de maandagavond en we beginnen dan om 18:50 uur. We hebben 3 banen tot onze beschikking. We spelen vanaf 19.00 uur 50 min en spelen vervolgens verder steeds 50 minuten in een andere spelerssamenstelling om 20.00 uur, 21.00 uur en om 22.00 uur.

Waar?

Het tossen (indelen) vindt plaats op het terras (let op het vlaggetje!) en wordt begeleid door Henry, Jenneke of Wout. We gaan door tot 22.50 u.

Gaan we je zien? Je bent van harte welkom!

Met sportieve groet en tot op de (maandag) tossavonden,

Henry Vanderlinden, Jenneke Noordhoek en Wout van Reemst