Slotfeest lustrum

Lustrum-slotfeest 28 oktober in Spaanse sferen

Slotfeest op 28 oktober

In ons clubhuis vieren we ons 75-jarig lustrumseizoen: Fiesta de Iduna. In het kader van All Around the World storten we ons op Spaanse tapas, drankjes en muziek. Het programma is als volgt:

Vanaf 18:00 uur:
Eet gezellig mee met overheerlijke Spaanse tapasgerechten voor maar €7,50. Meld je hiervoor aan door te mailen naar tc.najaar.zaterdag@ultciduna.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 oktober.

19:30 uur:
Een nieuwe veiling voor de padelbaan, waarbij o.a. geboden kan worden op personal coaching, een rondleiding in het nieuwe stationsgebied en het prachtige schilderij van Wil Wiegant.

20:30 uur:
Inloop voor het feest, met een Spaans welkomstdrankje.

21:00 uur:
De competitie voor het nieuwe Iduna clublied. De vakjury, onder leiding van kersverse Gouden-Griffelwinnaar Koos Meinderts, heeft al drie uit de in totaal acht inzendingen genomineerd. Die drie worden integraal ten gehore gebracht. Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar.

22:00 uur:
Uitreiking van de prijs aan de fotograaf die onze Iduna-jubileumsokken op de meest bijzondere en exotische plaats Around the World heeft gefotografeerd.

23:00 uur tot laat:
L.A. DJ’s staat aan de draaitafel. Die draait heus niet alleen Spaanse muziek. De dj heeft bovendien een stoere saxofonist bij zich.

Zorg dat je niks van het programma mist en kan genieten van een heerlijk Spaans welkomstdrankje (zolang de voorraad strekt).

Zet de datum in je agenda en nodig al je tennismaatjes uit!

Laat je hier even weten of je komt?