Introductie

Lustrum introductie

Lustrumjaar 75 jaar gelanceerd vanuit Colombia

Met een vlog vanuit de jungle in Colombia heeft Tymon Geul, voorzitter van de lustrumcommissie, op zaterdag 14 januari de officiële eerste service verricht van het lustrumjaar.

Dit jaar, om precies te zijn op 11 april, bestaat ULTC-Iduna 75 jaar. Op de Nieuwjaarsreceptie werd het lustrumthema “ULTC Iduna All Around The World’ gelanceerd. Dit wereldse thema is ook zichtbaar in het lustrumlogo (ontwerp van onze clubgenoot Elsbeth Kool!) en de vlag.

Alle leden kunnen dit jaar meedelen in de feestvreugde met verschillende activiteiten, gadgets, competities, een wedstrijd voor een nieuw clublied en de kennismaking met de opkomende racketsport ‘padel’ op de nog aan te leggen nieuwe padelbaan. Ook zijn zaterdag de eerste ‘jubileumsokken’ verkocht (foto): een paar sportsokken in de clubkleuren van ULTC-Iduna (zie de portretfoto van de lustrumcommissie). Deze ‘collector’s items’ gingen voor de prijs van € 7,50 grif van de hand.

 Wereldse sokken

De lustrumsokken staan centraal in de competitie ‘Wereldse sokken’. Alle leden worden uitgedaagd om dit jaar op vakantie of reis selfies met de sokken te maken in een exotische omgeving. De foto wordt op de wereldkaart geprikt die sinds zaterdag in het clubhuis hangt, en komt ook op de website. Als die wereldkaart aan het eind van het jaar vol hangt met mondiale sokkenfoto’s, zal een jury de beste inzending bekronen.