Koffietoernooi

Het koffietoernooi 2017

Het koffietoernooi is een maandelijks tennistoernooi op de dinsdagochtend. Het is een recreatief toernooi. Hier gaan tennissen , ontmoeting en gezelligheid hand in hand. Het is een leuke manier om als lid van Iduna elkaar beter te leren kennen en samen te spelen. Er wordt in poules gespeeld en de indeling gaat op speelsterkte. Hierdoor komen beginnende tennisspelers en gevorderden aan hun trekken.

Het seizoen 2016 was voor ons zeer geslaagd. Gemiddeld deden ongeveer 35 leden mee aan dit toernooi, verdeeld over 5 poules. Het enthousiasme was zo groot, dat we zelfs een 7e toernooi hebben kunnen organiseren en wel in november nog.

Dit jaar zijn wederom zes toernooien op de dinsdagochtend vastgesteld: 4 april, 6 juni, 4 juli, 8 aug, 5 september en 3 oktober.

We spelen van 09.00 – 13.00 uur. Inschrijven kan vanaf 08.30 uur, maar kom uiterlijk om 08.45 uur om je in te schrijven en te betalen. Kosten zijn € 3,00 per keer.

Inschrijven kun je via koffietoernooi@ultciduna.nl of fysiek op het aanmeldformulier bij het mededelingenbord. Meldt bij het aanmelden altijd je voor- en achternaam, je telefoonnummer en je speelsterkte bij dubbel. Aanmelden kan tot uiterlijk de maandag er voor tot 12.00 uur. Dit geldt ook voor afmelden. Je kunt eventueel ook bellen of sms-en naar Meindert Eendhuizen: 06-29551408

We kijken weer naar jullie uit!
Jet Derks, Meindert Eendhuizen en Sonja de Vries