Koffietoernooi

Het koffietoernooi 2020

Het koffietoernooi is een maandelijks tennistoernooi op de dinsdagochtend. Het is een recreatief toernooi. Hier gaan tennissen , ontmoeting en gezelligheid hand in hand. Het is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en samen te spelen. Er wordt in poules gespeeld en de indeling gaat op speelsterkte. Hierdoor komen beginnende tennisspelers en gevorderden aan hun trekken.

Pas op dinsdag 18 augustus konden we, door de coronacrisis, onze eerste koffietoernooi houden. Dit toernooi is succesvol verlopen. Er hadden zich 54 deelnemers aangemeld. In verband met de corona-maatregelen konden we maar 48 deelnemers toelaten. Men hield zich goed aan alle aanwijzingen en maatregelen.

De geplande toernooien in september en oktober vallen helaas uit vanwege de damescompetitie van vier Iduna-teams op de dinsdag. Dus geen koffietoernooi op 8 september en 6 oktober. Toch willen we dit seizoen nog één koffietoernooi houden en wel op maandag 12 oktober 2020.

Leden die al eerder aan een koffietoernooi hebben deelgenomen ontvangen rond 21 september 2020 een uitnodigingsmail. Nieuwe leden kunnen zichzelf vanaf die datum aanmelden via koffietoernooi@ultciduna.nl. Vermeld alsjeblieft je speelsterte in de e-mail.

Jet Derks, Meindert Eendhuizen en Sonja de Vries