Koffietoernooi

Het koffietoernooi 2019

Het koffietoernooi is een maandelijks tennistoernooi op de dinsdagochtend. Het is een recreatief toernooi. Hier gaan tennissen, ontmoeting en gezelligheid hand in hand. Het is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en samen te spelen. Er wordt in poules gespeeld en de indeling gaat op speelsterkte. Hierdoor komen beginnende tennisspelers en gevorderden aan hun trekken.

In het seizoen 2018 was de opkomst zeer hoog. Tussen de 36-40 leden deden mee aan dit toernooi. Hierdoor konden we de groep verdelen over 5 poules. Bijna iedereen kwam op tijd, zodat we ons konden houden aan de speeltijd van 09.00 – 13.00 uur. Ook dit jaar hebben we enkele nieuwe leden mogen verwelkomen.

Dit jaar zullen de poules qua omvang groter zijn dan voorafgaande jaren. We willen de niveaus minder strak indelen. Hiermee willen we meer variatie en meer sociale contacten bewerkstelligen. De weeffoutjes, die in de oude indeling zaten, zijn er tevens uitgehaald.

Voor 2019 zijn wederom zes toernooien op de dinsdagochtend vastgesteld: 2 april, 11 juni, 2 juli, 13 augustus, 10 september en tot slot 1 oktober.

We spelen dus van 09.00 – 13.00 uur. Inschrijven kan vanaf 08.30 uur, maar kom uiterlijk om 08.45 uur om je in te schrijven en te betalen. Kosten zijn € 3,50 per keer. Let op, een kleine prijsverhoging! Graag gepast geld meenemen.

Inschrijven kan via koffietoernooi@ultciduna.nl. Vermeld bij het aanmelden altijd je voor- en achternaam, je telefoonnummer en je speelsterkte bij dubbel. Aanmelden kan tot uiterlijk de maandag er voor tot 12.00 uur. Dit geldt ook voor afmelden. Mocht je om bijzondere redenen niet om 9.00 uur kunnen spelen, meld dat bij je aanmelding. We kunnen bij de indeling hier dan rekening mee houden. Dit geldt ook voor de laatste speelronde. De laatste ronde start ca 12.30 uur. Je kunt eventueel bellen of sms-en naar Meindert Eendhuizen: 06-29551408

We kijken weer naar jullie uit!

Jet Derks, Meindert Eendhuizen en Sonja de Vries