Koffietoernooi

Het koffietoernooi 2018

Het koffietoernooi is een maandelijks tennistoernooi op de dinsdagochtend. Het is een recreatief toernooi. Hier gaan tennissen , ontmoeting en gezelligheid hand in hand. Het is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en samen te spelen. Er wordt in poules gespeeld en de indeling gaat op speelsterkte. Hierdoor komen beginnende tennisspelers en gevorderden aan hun trekken.

Het seizoen 2017 was voor wederom zeer geslaagd. Tussen de 35-40 leden deden mee aan dit toernooi. Hierdoor konden we de groep verdelen over 5 poules. Het weer was ons gunstig gestemd. Geen enkel toernooi is door slecht weer uitgevallen.

Dit jaar zijn wederom zes toernooien op de dinsdagochtend vastgesteld: 3 april, 1 mei, 12 juni, 3 juli, 14 aug, 11 september en 2 oktober.

We spelen van 09.00 – 13.00 uur. Inschrijven kan vanaf 08.30 uur, maar kom uiterlijk om 08.45 uur om je in te schrijven en te betalen. Kosten zijn €3,00 per keer.

Inschrijven kun je via koffietoernooi@ultciduna.nl. Vermeld bij het aanmelden altijd je voor- en achternaam, je telefoonnummer en je speelsterkte bij dubbel. Aanmelden kan tot uiterlijk de maandag er voor tot 12.00 uur. Dit geldt ook voor afmelden. Mocht je om bijzondere redenen niet om 9.00 uur kunnen spelen, meld dat bij je aanmelding. We kunnen bij de indeling hier dan rekening mee houden. Dit geldt ook voor de laatste speelronde. Je kunt eventueel bellen of sms-en naar Meindert Eendhuizen: 06-29551408

We kijken weer naar jullie uit!

Jet Derks, Meindert Eendhuizen en Sonja de Vries