Clubkampioenschappen

Senior Clubkampioenschappen 2020

SCK2020_beeld.jpg

Goed nieuws voor alle tennissers die weer wedstrijden willen spelen! De Senior Clubkampioenschappen gaan door van 28 augustus tot en met 6 september 2020. Geef je snel op, dat kan in alle categorieën! Inschrijven kan tot en met 20 augustus via https://mijnknltb.toernooi.nl

Coronaproof

De KNLTB heeft groen licht gegeven om weer toernooien te spelen. Dat betekent dat een wedstrijd meetelt voor je rating. Er wordt gespeeld voor 2 gewonnen sets met een supertiebreak als 3e set voor de mix en dubbel. Uiteraard houden we rekening met de maatregelen omtrent het coronavirus. Natuurlijk houden we zo veel mogelijk rekening met de anderhalve meter afstand en zit er meer ruimte dan gewoonlijk tussen wedstrijden.

Schrijf je in!

Of je nu sinds 11 mei veel gespeeld hebt of in augustus weer voor het eerst de baan opgaat, meet je krachten tijdens de o zo spannende én gezellige clubkampioenschappen! Inschrijven kan tot en met 20 augustus via https://mijnknltb.toernooi.nl. Je kunt je inschrijven in alle categorieën. Het belooft weer een geweldige week te worden!

Facebook

Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/IdunaSeniorenClubKampioenschappen2020
voor updates, inkijkjes, foto’s, mooie overwinningen en gezelligheid. Ook als je niet meedoet met de tenniswedstrijden ben je natuurlijk van harte welkom als toeschouwer!

We hebben er zin in en hopen jullie ook dit jaar weer te zien!

Toernooicommissie SCK