Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2019: jij doet toch ook mee?

Schrijf je nog in voor Senioren Clubkampioenschappen 2019!
 

Terug van vakantie? Schrijf je nog snel in voor de clubkampioenschappen van 30 augustus t/m 8 september! Dat kan nog tot en met 22 augustus. Inschrijven is mogelijk in de categorieën 2/3/4/5/6/7/8-9 in HE/DE/HD/DD/GD. Inschrijven kan voor maximaal 3 onderdelen, mits je niet teveel verhinderd bent. Per onderdeel mag je je maximaal in één categorie inschrijven.

Je kunt je alleen inschrijven via deze link: 

Check ook je beschikbaarheid goed, na je inschrijving kan er in principe niets meer gewijzigd worden.

Pubquiz 
Op zaterdag 7 september is er weer een pubquiz onder leiding van quizmasters Geert en Tymon. We vinden het leuk als er veel mensen meedoen. Meld je per team (3-8 personen) aan via pubquiziduna@gmail.com. Vermeld je teamnaam en aantal personen. 

Pubquizhap 
Jesse zorgt op 7 september weer voor heerlijk pubquizmaaltijd. Als je met je team wilt eten, geef het aan Jesse door. Hij reserveert een mooie tafel en een heerlijke hap voor €10 p.p.  

Mooi toernooi
De commissie streeft ook dit jaar weer naar een toernooi met veel deelnemers en een gezonde, fanatieke competitie. Natuurlijk horen daar ook lekkere hapjes, sangria, drukpuntmassages, bananen en de traditionele brunch bij! We nodigen elke beginner, recreant én competitiespeler van harte uit om de uitdaging ook dit jaar aan te gaan. Met volle schema’s is het toernooi spannend, hebben we vele mooie wedstrijden én wordt het voor spelers én toeschouwers een feestje!
 

Contact

Mocht je vragen, wensen of ideeën hebben dan kan je uiteraard contact met ons opnemen via het volgende emailadres: sck@ultciduna.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Facebookpagina van het toernooi en onze pagina op de Iduna website.
 
De wedstrijdleiding
Anneke, Annemoon, Anja, Carella, Floor, Frans, Herke, Inge, Leonoor, Lex, Mayon, Nicole, Pien