Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2018: jij doet toch ook mee?

Je kunt nu ook inschrijven voor Padel!

Zaterdag 8 september is er s’avonds een pubquiz. Doe mee!

Van 31 augustus  tot 9 september zijn de clubkampioenschappen bij Iduna. Leuk als je ook mee doet! Inschrijven kan tot en met 16 augustus in alle categorieën.

Padel

Er is ook een nieuw onderdeel: Padel, op vrijdag, zaterdag en zondag in het eerste weekend,  voor beginners en gevorderden. Inschrijven daarvoor kan ook via toernooi.nl.

Padel speel je altijd met een partner, maar inschrijven kan ook individueel. Dan zoeken wij een maatje voor je. Bij de Iduna clubkampioenschappen kun je maximaal één dubbel en één mix spelen, maar Padel telt daarbij niet mee.

Pubquiz

In het tweede weekend van het toernooi is er op zaterdag 8 september een pubquiz. We vinden het leuk als er veel mensen meedoen. Meld je aan in bij het barpersoneel in het clubhuis!

Ook als je niet meedoet met de tennis- of padelwedstrijden, en ook niet met de pubquiz, ben je van harte welkom als toeschouwer van al het moois!

Je kunt je alleen inschrijven via deze link: https://www.toernooi.nl/

Daarbij kun je op een eenvoudige manier je beschikbaarheid zelf aanpassen. We adviseren de tijden dat je hebt aangegeven beschikbaar te zijn ook te reserveren in je agenda.

Contact
Mocht je vragen, wensen of ideeën hebben dan kan je uiteraard contact met ons opnemen via het volgende emailadres: sck@ultciduna.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de facebookpagina van het toernooi: https://www.facebook.com/IdunaSeniorenClubkampioenschappen2018, en op deze  pagina op de Iduna website.

De toernooicommissie hoopt je na de vakantie als deelnemer te mogen begroeten! 

De wedstrijdleiding
Anneke, Annemoon,  Anja, Bart Jan, Carella,  Floor, Frans, Herke, 
Inge, Leonoor, Lex, Mayon, Nicole, Pien