Blaashal

Inschrijven blaashal 2019-2020

De realisatie van de blaashal neemt vaste vorm aan. Naar aanleiding van de inventarisatie (dank voor jullie reacties!) zijn de nodige knopen doorgehakt omtrent tarief, piek- dal- en trainingsuren, en het reserveringsproces. Inmiddels zijn we zo ver dat we de inschrijving kunnen starten.
We proberen alles zo eenvoudig mogelijk te organiseren met als doel zoveel mogelijk leden te laten genieten van de extra speelmogelijkheden die een blaashal biedt. Onderaan dit bericht vind je een link om in te schrijven, maar het is belangrijk om onderstaande informatie door te lezen voordat je inschrijft.

Tarieven, periode

De piekuren (tarief € 25 per uur) zijn maandag t/m vrijdag van 19:00 - 23:15* en zaterdag en zondag van 08:00 - 19:00.
De daluren (tarief € 15 per uur) zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 - 19:00 en zaterdag en zondag van 19:00 - 23:15*.
* Het laatste uur (vanaf 22:00) heeft 15 minuten extra speeltijd (tot 23:15). 

De blaashal is beschikbaar gedurende de maanden november tot en met maart (22 weken), met uitzondering van de kerstvakantie (2 weken). Er blijven dus 20 weken over voor je baan, inclusief de voorjaarsvakantie. Speel je tijdens piekuren, dan bedraagt de baanhuur € 500, in de daluren is dat € 300.

De baanhuur wordt geïnd door automatische incasso van de rekening die bij de vereniging bekend is voor het betalen van de contributie. Via het inschrijvingsformulier geef je toestemming de baanhuur eenmalig te incasseren.

Hoewel de realisatie van de hal op alle fronten voorspoedig en volgens plan verloopt, blijft er altijd een risico dat de blaashal niet op tijd is gerealiseerd. In dat geval zullen we uiteraard (een gedeelte van) de baanhuur terugstorten. Daarnaast kan het voorkomen, bijvoorbeeld bij extreme weersomstandigheden of een defecte blaashal, dat je baan niet kan worden bespeeld. Komt dat één keer voor, dan wordt geen baanhuur gerestitueerd. Gebeurt het vaker, dan zoeken we naar een oplossing of compenseren we de baanhuur. 

Trainen in de blaashal

De blaashal biedt ruimschoots gelegenheid voor training. In overleg met BTA is een aantal tijdstippen voor training ingeroosterd. Bij de inschrijving voor de BTA wintertraining zal de mogelijkheid worden geboden om je in te schrijven voor overdekte training, daarvoor hoef je deze inschrijving niet in te vullen.

Voor wie?

De blaashal is alleen beschikbaar voor leden van ULTC-Iduna. Bij inschrijving vragen we om de gegevens (naam en KNLTB-nummer) van alle spelers die deel uitmaken van je groep.

Inschrijving

Gedurende de komende twee weken (tot en met maandag 3 juni) kun je je groep inschrijven (één inschrijving per groep). We vragen je verschillende mogelijke tijdstippen op te geven, op volgorde van voorkeur. Daarna gaan we puzzelen om voor zoveel mogelijk leden een passend tijdstip te vinden. Indien nodig zullen we moeten loten en gegeven de interesse (vooral op avonden maandag t/m vrijdag) zal het onvermijdelijk zijn om mensen te moeten teleurstellen. Geef daarom (indien mogelijk) ook een daluur als mogelijkheid op, dan is de kans groter dat je komende winter binnen kunt tennissen. Uiterlijk 17 juni hebben we de planning af en hoor je van ons.

Na de plaatsing blijft het natuurlijk mogelijk om een baan te reserveren voor het winterseizoen, maar dan is de keuze beperkt tot de tijden die dan nog beschikbaar zijn. Hiervoor zullen we te zijner tijd een reserveringssysteem online zetten waarin een vrije baan kan worden gevonden, gereserveerd en betaald.

We weten niet op voorhand hoe de inschrijving voor de binnentraining zal uitpakken, dus er is een kans dat er in het najaar nog enkele banen vrijkomen die nu nog voor BTA gereserveerd staan. We zullen dan eerst kijken of we die alsnog kunnen koppelen aan de groepen die we bij de voorinschrijving hebben moeten teleurstellen. Daarna maken we ze beschikbaar om online te reserveren.

Naast de seizoenscontracten is er ook altijd een mogelijkheid om in het online reserveringssysteem een losse baan te reserveren.

Ten slotte zal er de mogelijkheid zijn om aan de bar een vrije baan (indien beschikbaar) te reserveren om direct op te gaan spelen, bijvoorbeeld als je vanwege het weer graag binnen (verder) wil spelen. Voor deze variant geldt een 'walk in' tarief van € 10 per uur.

Voor vragen: blaashal@ultciduna.nl

Klik hier om je in te schrijven.

Sportieve groet en tot ziens in de blaashal!
Team Blaashal